Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peaceliker
addikt
válasz
uffneked
üzenetére
(#6597) uffneked
Nincs mit.

Én most próbálgatom irodában, itt azért ügyesebb, mint autóban.
Amiket írtam úgy mindenkinek (is) szántam, hátha valakinek még érdekes lehet.

(#6598) carl18
Közben meg is néztem, enyém nem szellőzik csatiknál. Lehet akkor csak az a csóka kapott egy hibásat. Amúgy nem nagy meló lenne fullosra szigetelni, de így akkor nem foglalkozom vele, max ha egyszer valamiért szétszedem akkor megteszem amit még lehet, mert kb nem plusz idő.

Még annak megpróbálok utána nézni, hogy közepeknek hermetikusan kell-e elzárva lennie vagy tök mindegy.
Ami "tuningon" agyalok, az egy USB töltés. Vannak fityinges áramkörök amik 1s ként tudnak tölteni és akkor 5v ról lehet cellánként a töltés, persze egy USB csatit is bele kell hekkelni, de azt is meg lehet csinálni igényesen. Azért gondolkodom ezen, mert ez a 12V os táp hurcibálás kicsit macera.
Meg akkor már mehetne akár bele nagyobb akku is, ha van hely. -
Peaceliker
addikt
válasz
uffneked
üzenetére
Doss aliról spanyolból jön GLS-el 1 hét alatt (11-12én rendeltem, szal hétvégén és ma ért ide, szal 1 hét).
1558g pontosan (vagyis 1557,8g
), elég masszív. Hangerőben kicsit többet vártam, bár azt tudni kell, hogy nincs tapasztalatom ilyen BT hangszórókkal.
Abból indultam ki, hogy egy JBL xtreme 60-80K és ha ez aközött és a charger 3 (40k) között van akkor azért lesz benne kakaó rendesen. Persze helyén kezelve a dolgot teljesen vállalható, egy 17 éves kocsi zaját teljesen lenyomja..plusz hát nem kocsiba való. 
Na szóval azt gondoltam tévesen, hogy ha valaki 60-80 ezret ad egy ilyesmi kütyüért, akkor az ordenáré, de ezek szerint nem...nem is értem hogy-hogy veszik mint a cukrot.

Amire rájöttem ma az egyelőre annyi hogy a többet ésszel mint erő elven az elhelyezéssel sokat lehet játszani, meg ki kell tapasztalnom hol szól jól.

Amit még itt olvastam, hogy ezeknek kell pár óra mire teljes erejüket tudják fitogtatni, szóval be kell járatni. Az kb mennyi idő és a bejáratás mit takar? Érdemes kicsit kímélni vagy oda lehet/kell pakolni neki egyből?

Amit még néztem rajta az a légtömörség, ami talán nem lesz olyan vészes, mint pár helyen írták. Radiatorokat benyomva kiemelik a mélyet, majd picit vissza süllyed de azt a pozíciót tartja, míg radiatorokat benyomva tartom. Bár ami fura, hogy a közepeket is nyomkodja, pedig azok elvileg (videók szerint) külön "légkamrában" vannak. Ezt érdemes teljesen hermetikusan elzárni? Mert akkor szétszedem, közepeket lezárom, hátul az aljatoknál lévő szelelést megszüntetem és szilikon o gyűrűkkel tekerem vissza a csavarokat, akkor elvileg fullas zárva lesz. Érdemes lehet ezzel szórakozni?

Lehet csak beképzelem, de mintha néha a mély "elvágná" a közepeket. Amúgy maxon hardstyle-t hallgatva néha hallottam valami rezonanciát, de lehet kocsiban rezgett valami.
Holnap kora reggel üres irodában újabb teszt. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Amazon Kindle
- World of Tanks - MMO
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen monitort vegyek?
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Asztalos klub
- Pánik a memóriapiacon
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Lézervágás és gravírozás (rétegelt lemez és kraftkarton)
- Xiaomi Pad 5 6/128 GB
- Szép! Lenovo Thinkpad T14 G3 Golyóálló Üzleti Érintős Laptop 14" -50% i5-1250P 12Mag 16GB/512GB FHD+
- MSI GF66 gamer laptop - i7-11800H, RTX 3070, 32GB RAM, 1TB SSD, Win11
- UHH! Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1280P 16/1TB Iris Xe 4K UHD OLED
- Fujitsu Lifebook A3510 Laptop
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB Rampage SHIVA Cooler Master 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3891, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Holnap kora reggel üres irodában újabb teszt. ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)