Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Peaceliker

addikt

válasz uffneked #6597 üzenetére

(#6597) uffneked

Nincs mit. :)
    Én most próbálgatom irodában, itt azért ügyesebb, mint autóban. :DDD

Amiket írtam úgy mindenkinek (is) szántam, hátha valakinek még érdekes lehet. :)

(#6598) carl18

Közben meg is néztem, enyém nem szellőzik csatiknál. Lehet akkor csak az a csóka kapott egy hibásat. Amúgy nem nagy meló lenne fullosra szigetelni, de így akkor nem foglalkozom vele, max ha egyszer valamiért szétszedem akkor megteszem amit még lehet, mert kb nem plusz idő. :)

Még annak megpróbálok utána nézni, hogy közepeknek hermetikusan kell-e elzárva lennie vagy tök mindegy.

Ami "tuningon" agyalok, az egy USB töltés. Vannak fityinges áramkörök amik 1s ként tudnak tölteni és akkor 5v ról lehet cellánként a töltés, persze egy USB csatit is bele kell hekkelni, de azt is meg lehet csinálni igényesen. Azért gondolkodom ezen, mert ez a 12V os táp hurcibálás kicsit macera. :) Meg akkor már mehetne akár bele nagyobb akku is, ha van hely.

• Peaceliker

addikt

válasz uffneked #6592 üzenetére

Doss aliról spanyolból jön GLS-el 1 hét alatt (11-12én rendeltem, szal hétvégén és ma ért ide, szal 1 hét).

1558g pontosan (vagyis 1557,8g :DDD ), elég masszív. Hangerőben kicsit többet vártam, bár azt tudni kell, hogy nincs tapasztalatom ilyen BT hangszórókkal. :) Abból indultam ki, hogy egy JBL xtreme 60-80K és ha ez aközött és a charger 3 (40k) között van akkor azért lesz benne kakaó rendesen. Persze helyén kezelve a dolgot teljesen vállalható, egy 17 éves kocsi zaját teljesen lenyomja..plusz hát nem kocsiba való. :)

Na szóval azt gondoltam tévesen, hogy ha valaki 60-80 ezret ad egy ilyesmi kütyüért, akkor az ordenáré, de ezek szerint nem...nem is értem hogy-hogy veszik mint a cukrot. :)

Amire rájöttem ma az egyelőre annyi hogy a többet ésszel mint erő elven az elhelyezéssel sokat lehet játszani, meg ki kell tapasztalnom hol szól jól. :)

Amit még itt olvastam, hogy ezeknek kell pár óra mire teljes erejüket tudják fitogtatni, szóval be kell járatni. Az kb mennyi idő és a bejáratás mit takar? Érdemes kicsit kímélni vagy oda lehet/kell pakolni neki egyből? :)

Amit még néztem rajta az a légtömörség, ami talán nem lesz olyan vészes, mint pár helyen írták. Radiatorokat benyomva kiemelik a mélyet, majd picit vissza süllyed de azt a pozíciót tartja, míg radiatorokat benyomva tartom. Bár ami fura, hogy a közepeket is nyomkodja, pedig azok elvileg (videók szerint) külön "légkamrában" vannak. Ezt érdemes teljesen hermetikusan elzárni? Mert akkor szétszedem, közepeket lezárom, hátul az aljatoknál lévő szelelést megszüntetem és szilikon o gyűrűkkel tekerem vissza a csavarokat, akkor elvileg fullas zárva lesz. Érdemes lehet ezzel szórakozni? :)
    Lehet csak beképzelem, de mintha néha a mély "elvágná" a közepeket. Amúgy maxon hardstyle-t hallgatva néha hallottam valami rezonanciát, de lehet kocsiban rezgett valami. :DD Holnap kora reggel üres irodában újabb teszt. ;]

Új hozzászólás Aktív témák