- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Apple iPhone 11 - népalma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
Új hozzászólás Aktív témák
-
AtHoS
nagyúr
Közben beszéltem barátommal, küldött át egy linket, amin egy általa elképzelt kialakítású cucc látható. Ilyet szeretne erősebb hangzással: Psyc Torre Bluetooth Tower Speaker
Rákérdeztem mostanáig milyen hangszórókat használt. Mondta, hogy olyat biztos nem fogunk találni sajátakksis kialakítással, mert 2 db Magnat 80/100-as kárpithangszórók vannak bedobozolva egy USB-s autórádióval egyetemben, amit max 30%-os hangerőn használt.
A kollégájának konzervdoboz nagyságú JBL hangszóró volt, talán 5W-os kialakítású, ami számára kevés lenne, szóval ettől jóval erősebbet szeretne.
Javasoltam, hogy ugorjon el Tesco-ba és ha éppen szerencséje lesz, akkor talán ki is próbálhatja Pure Jongo S3X-at, amivel azért sokkal előrébb lenne tapasztalatban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Renault, Dacia topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- OLED monitor topic
- Filmvilág
- Xbox tulajok OFF topicja
- Azonnali informatikai kérdések órája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- További aktív témák...
- Asus Zenbook 15 OLED UM3504 - 15.6" 2.8K 120Hz - Ryzen 5 7535U - 16GB - 512GB - 2+ év garancia
- Crucial P3 Plus SSD 500GB és Crucial P5 plus 500GB
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 10850K 10mag 20szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Apple iPhone Xs Max 256GB / 12 hó jótállással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3043, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest