- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
Új hozzászólás Aktív témák
-
t_a_m_a_s
addikt
válasz
konigjanos #2797 üzenetére
Köszi a tesztet, akkor ebbe belenyugszunk. Éjjel azért vicces lesz kikapcsolni...
-
7Heads Drago
veterán
válasz
konigjanos #2657 üzenetére
Hát én ezt javaslom neked. [link]
Nekem kb 1,5 évet bírt ki. Viszonylag jó akkuval és van visszajelzésed az akku állapotról is. Nincs annyi mélye mint a xiaominek, de az szerintem túlzás is. Hangerőben kicsit talán több is.Sokan odáig vannak még a xiaomi mi -ért is , de nekem elégé nagy csalódás. Főleg az akkuja a vicc. Új korában is csak kb 5-6 órát bírt. Most meg kb fél év után kezd behalkulni. És az akkuja most már igencsak vicc. (max 2 óra) És kb 70%-os hangerőn van járatva. Persze jó számoknál volt, hogy maxon ment régen. Most már nem merem addig nyomni.
Sokan dicsérték és azért vettem meg, hátha jobb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged