- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Samsung SmartTag2 teszt
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 FE - később
Új hozzászólás Aktív témák
-
glaci
őstag
válasz
Soldika30 #1493 üzenetére
Most, hogy ránéztem a saját hangszórómra jutott eszembe még valami:
A Te készüléked (Charge3 vagy Extreme ha jól emlékszem) NFC -s?
Ha igen, akkor szerintem azzal csatlakoznak újra a "havejaid".
Ugye ezt elvileg azért rakták bele, hogy a "bonyolult" BT párosítást ne kelljen elvégezned, hanem csak hozzá érinted és párosítva vannak. Ez ugye megint azt feltételezi, hogy a tiéd, viszont gyorsabb és hát na: kevesebb buherát igényel, bár szerintem a párositás mód akkor is kell, de ebben nem vagyok biztos. (Egyébként nem tudom minek kell ez a feature, szerintem egy párosítást mindenki "túlél", aztán többször úgysem kell elvégezni, de hát "mindent" a kényelemért ...)
A helyedben resetelném, hogy "felejtsen el" mindenkit és ezután nem engednék senkit fizikailag a közelébe!
Esetleg az NFC antenna árnyékolása vagy zavarása lehet még megoldás, bár hogy azt pontosan hogyan lehet (ha lehet egyáltalán) technikailag megoldani, azt nem tudom. -
glaci
őstag
válasz
Soldika30 #1493 üzenetére
Szívesen!
Remélem sikerül "letiltanod" róla az "illetékteleneket"!Szerk.:
Ez a dolog egyébként nem a hangszórón vagy a telefonon múlik. A BT szabvány ilyen. Nem véletlenül. Épp azért, hogy illetéktelenek ne tudjanak csak úgy csatlakozni.
Ezért lett kitalálva, hogy először párosodni kell és ahhoz is először felfedezhető módba kell kapcsolni. Ez ugye feltételezi, hogy hozzáfértél az ezközhöz, tehát valószínűleg a tiéd és nem egy idegené! -
glaci
őstag
válasz
Soldika30 #1452 üzenetére
Olyan nem lehet!
Ahhoz, hogy egy készülék csatlakozhasson elősször a hangszórót párosítás módba kell rakni, majd a készüléken megkeresni. Ezután már gyakorlatilag bármikor külön interakció nélkül csatlakoztatható, de az első lépés nélkül lehetetlen.
(Az a szép benne, hogy ezt akármikor akárki megcsinálhatja, ha hozzá fér egy fél percre.)
Ahhoz, hogy az első lépést újra meg kelljen tenni (és addig ne lehessen csatlakozni) vagy az adott készüléken kell törölni a hangszórót a párosított eszközök közül vagy a hangszórót kell gyári állapotba resetelni. (Ez utóbbit a kézikönyvben nézd meg, mert én nem tudom, hogyan kell, ugyanis nincs ilyen hangszóróm.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen monitort vegyek?
- Autós topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Androidos tablet topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Robotporszívók
- További aktív témák...
- Üzletből, garanciával, Macbook Pro Retina 14" 2021, M1 32GB RAM/1TB SSD Space gray
- HP EliteBook x360 830 G8 Core i5 1145G7 2.6GHz/16GB RAM/512GB
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1260P 16/512 Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Új DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- 15db töltő egybe (65W + 90W) kerek végűek (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 980 4GB Aio Corp Croma CM 600W
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest