Új hozzászólás Aktív témák
-
Wolfskin
őstag
válasz
<Adamsky> #9969 üzenetére
ahogy hallgatom, egyre jobban megbarátkozom vele. csak elsőre volt fura a sok puha huppogás. de végül is hosszan hallgatható, kellemes, és egész jól elkülöníti a hangszereket, szóval még oda is lehet figyelni a zenére. inkább azt mondom, elsőre fura volt, a sok jó vélemény felverte az elvárásokat.
szóval elégedett vagyok vele, ennyit megért. most is vidéki szállodában vagyok és ez szól és még bírja az aksi is.(de azért tettem be egy 16.000 mAh-s külső akksit is, biztos ami biztos)
köszi mindenkinek a segítséget, véleményt, hozzászólást
igazad van a legújabb rendszerem amit építgetek valóban ilyen, abban külön végfokról van hajtva a mély és igen, van 3 potméter (magas, mély közös) és szoktam játszani vele. (van egy aktív szűrő az előfok után 250Hz.nél 24dB/oktávval kétfelé dobja a jelet). sót a két mély dobozt is átszámoltam és lezártam a reflex csöveket, sokall jobban tetszik, vagy csak a szoba akusztikájához jobb, nem tudom. végül is 35 nm lehet kicsi a 27Hz-e rezonancifrelvenciához, rengeteg állóhullám alakult ki amikor reflex működött. most ha jól emlékszem, 30 helyett 56Hz az allja -3dB-vel, de ez csak számítás, még mérni kéne.
de érdekesség, néha visszakapcsolok a régire, ami egy focal álló doboz, és azt veszem észre, hogy azon hangsúlyosabb és több a basszus
nekem jobban tetszik az a mély, amikor csak a hangszert hallom, de annyi energiával, hogy érzem a mellkasomban.
Új hozzászólás Aktív témák
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest