- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
B1T3
Topikgazda
válasz
Skillet #9805 üzenetére
Én úgy látom, hogy nagy a Mac Audiónál nagy a szórás minőségben. Nem tudom, milyen arányban terveznek vagy csak simán logóznak termékeket, de már láttam párat visszaköszönni más márkanév alatt. Van is egy BT Elite 2000 tőlük, amely anno 6990 Ft-ért viccesen jó ajánlat volt, de pl. a BT Elite 5000 meg egyenesen a legrosszabb bluetoothos cucc volt, amit valaha hallottam. Szóval nem tartom kizártnak, hogy ár-érték arányban lehet még jót kifogni, de ha lehet, érdemes meghallgatni vásárlás előtt (a helyi Euronicsban sok ki volt állítva, amikor legutóbb arra jártam).
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Skillet #9805 üzenetére
"Nemsokára 80.25$ lesz az Anker soundcore motionplus ... "
B@**us! Az egy elég erős ajánlat!
"Tokkal-vonóval" ~11e Ft-vel jobb ár, mint a német Amazon-on (mióta Áfa-znak, egyre kevésbé versenyképesek). Semmi szükségem egy ilyen / újabb bt. hangszóróra, de ez megmozdította bennem a konzumidiótát
Új hozzászólás Aktív témák
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Path of Exile (ARPG)
- Asustor NAS
- alza vélemények - tapasztalatok
- War Thunder - MMO Combat Game
- PlayStation 5
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Facebook profil letiltás kapcsolt ismeretlen Instagram fiók miatt
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest