- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Külföldi SIM-ek itthon
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Motorola Razr 50 Ultra - ajtó, ablak
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
Új hozzászólás Aktív témák
-
B1T3
Topikgazda
válasz
Skillet #9805 üzenetére
Én úgy látom, hogy nagy a Mac Audiónál nagy a szórás minőségben. Nem tudom, milyen arányban terveznek vagy csak simán logóznak termékeket, de már láttam párat visszaköszönni más márkanév alatt. Van is egy BT Elite 2000 tőlük, amely anno 6990 Ft-ért viccesen jó ajánlat volt, de pl. a BT Elite 5000 meg egyenesen a legrosszabb bluetoothos cucc volt, amit valaha hallottam. Szóval nem tartom kizártnak, hogy ár-érték arányban lehet még jót kifogni, de ha lehet, érdemes meghallgatni vásárlás előtt (a helyi Euronicsban sok ki volt állítva, amikor legutóbb arra jártam).
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Skillet #9805 üzenetére
"Nemsokára 80.25$ lesz az Anker soundcore motionplus ... "
B@**us! Az egy elég erős ajánlat!
"Tokkal-vonóval" ~11e Ft-vel jobb ár, mint a német Amazon-on (mióta Áfa-znak, egyre kevésbé versenyképesek). Semmi szükségem egy ilyen / újabb bt. hangszóróra, de ez megmozdította bennem a konzumidiótát
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus RTX 4070 12GB DDR6X - DUAL-RTX4070-O12G-EVO-DLSS 3 Garancia
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Honor Magic7 Lite 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025)- 3 Ciklus-3 év gari - MAGYAR
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged