- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Google Pixel topik
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Beárazták az projektoros Ulefone-t
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- eSIM, a kártyamentes szabadság
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
djfantom
tag
válasz
samsung88521 #9753 üzenetére
A tv-hez egy 2.1 tv bar-al jobban jársz.. Hurcolászni meg egy JBL Xtreme 2, vagy Sony SRS-XB43.
-
rizso
addikt
válasz
Szerintem a Harman Kardon Go Play minit is nézd meg, 70k körül megvan, én tv mellé nagyon sokáig használtam, autóban is volt néha, szerintem mai napig brutál jó cucc, ha nincs szükséged arra, hogy lebegjen a víz tetején, vagy éppen kezeljen minden mindent. Bt és 3.5mm jack csatlakozása van, a legmodernebb dolgokat nem támogatja, viszont én a mai napig sokszor inkább ezen hallgatok zenét, mint a soundbaron (JBL BAR 5.1).
-
Viktor77
titán
válasz
Tv-re egyik sem jó. Nulla sztereó hatás lesz.
-
B1T3
Topikgazda
válasz
Jó helyen nézelődtél. Ha öblösebb mélyekre vágysz, a Harman Kardon Onyx Studio 6 egyértelműen veri a legtöbb bluetooth hangszórót (az Onyx Studio 5-öt hallgattam a Vifa Oslo mellett, és nem mondom, hogy kopogós mélyei voltak hozzá képest, de nagyon érezhető volt, hogy a Vifának ahhoz már erőlködnie kell, ami a HK-nál még könnyedén kijön).
Kiegyensúlyozottságban viszont a Vifa Helsinkit tudnám mondani, nyilván nincs világverő basszusa, ellenben összességében sehol nincs az embernek különösebb hiányérzete, tényleg szépen szól (a natív EQ-zási lehetőség is hozzájárul ehhez). Ennek persze megvan az ára is, de mivel a kereted még ennél is bőven magasabb, és egy bluetooth hangszóró általában azért jó pár évre szól, így szerintem nem lenne rossz választás.
A tévés felhasználás miatt egyébként talán a Vifa Copenhagen 2.0 lenne az ideális, de az meg nagyon nagy ugrás árban, és már a keretedet is meghaladja (illetve „kis” szobát említettél, azt egy kisebb hangszóró is képes szépen betölteni).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest