- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Note20 Ultra - a tollnak nincs ellenfele
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Google Pixel topik
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Beárazták az projektoros Ulefone-t
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- eSIM, a kártyamentes szabadság
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Williamgrant #9260 üzenetére
"Ne érts félre ... " - nem értelek. Ez a Te véleményed
SAL vs. Sony-tól függetlenedve viszont manapság sokszor lehet tapasztalni azt, hogy a márka és az ár nem feltétlen jelent garanciát a minőségre. Illetve, - ahogy korábban írtam, - nem ritka, hogy egy nagy márka olcsóbb terméke elmarad egy másik "noname" cucc hasonló árfekvésű hangszórójától. Gondolok itt többek között a semmiből felbukkant Earfun v. Tribit cuccaira, amire - kellő tájékozottság nélkül - simán rásüthetnénk, hogy gagyik. Ezzel szemben szépen verik a hasonló kategóriájú és sok esetben sokkal drágább - pl. Sony v. Bose - hangszórókat. Arra pedig, hogy a márka tényleg nem minden, sajna pl. az Anker is jó példával szolgál. A sokat istenített Motion+ ellenére biztos, hogy vennék tőlük - vagy nagyon megnézném, hogy mit - party hangszórót, mert az viszont nagyon nem az erősségük.
Visszatérve az ÁK-s véleményekre. Sajna ilyen szempontból egyik hasonló oldal sem jobb a másiknál. Vannak "divat" cuccok, amiket az emberek felpontoznak. Oluv is értetlenkedett már párszor, hogy hogyan lehet X, Y cucc 4 v. 5 csillagos. Szóval én - előfordulási helytől függetlenül - az olyan vélemények hiszek inkább, ahol azt írják, hogy X, Y-hoz képest hogyan szól a cucc.
Ja, és ezek party hangszórók. Ide elég ha b@**ó a mély, és "cicceg" a magas. Előbbi elengedhetetlen, és szvsz. a Sony ezért nem pálya.
(#9263) Viktor77
Lehet, hogy emberünk nem fogalmazott a legirodalmibb módon (és/vagy pontosan), de én azt hiszem értem, hogy "mire gondolt a költő"
Van ugye az EQ, amivel finomabban tudod állítani a hangzást (mondjuk ennek létjogosultsága kérdéses egy ilyen eszköznél, ezt adom). Aztán van külön egy mély / magas "poti", amivel egyszerre több sávot (a két "véget") lehet állítgatni. És akkor van egy "sub" állítási lehetőség, amire - gondolom - a "Megabass" szolgálna. Ez akár még működhet is jól, ha jól van implementálva.
Kicsit más: PowerAMP vagy a Viper4Android mond Neked valamit? Használtad már egyiket v. másikat? Mindkettőben - főleg utóbbiban - sok mindent lehet "csavargatni", és ezek működnek is. -
djfantom
tag
válasz
Williamgrant #9260 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest