- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Mindenkire rálicitál az új Oppo kameratelefonja
- iOS alkalmazások
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Tényleg nem biztos, hogy lesz Galaxy S26 Edge
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Max1mus #9252 üzenetére
... és (#9247) apollo12
Lehet, hogy a SAL nem valami jó (nem ismerem a termékeiket), de a Sony-ra - egész konkrétan erre a GTK-XB60-ra - se mondanám azt, hogy "hű-ha". Oluv egy-két videója alapján egy JBL Boombox, de egy Harman/Kardon Go + Play is "leszólja". Utóbbinál persze hangosabb, de amíg hangerőben a Harman/Kardon bírja, jobb. Végül, Oluv is elég lesújtó véleménnyel van róla. Szóval, ha a SAL még ennél is sz@rabb, akkor én valami teljesen más után néznék ...A SAL védelmére ...
... érdemes beleolvasni az arukereso.hu -s véleményekbe! Pl.: Bax, Dance, Tamás ...
Én el tudom képzelni, hogy el olcsó márka drágább cucca jobban szól, mint egy drága márka olcsóbb terméke.
Persze, a tuti az lenne, ha meg lehetne hallgatni ... -
djfantom
tag
válasz
Max1mus #9252 üzenetére
Az tény ,hogy sok szutykot csinál a sal. De vannak jó cuccai is. De a hozzászólásaid alapján nem sok fogalmad van a hangtechnikáról.tuti,hogy te otthon is hordozható bt hangfalat használsz ami nem otthonra való. Én momentán vagy kertben vagy erdőben használok bt cuccot. Bár azért vagy szégyen,mert olyanról beszélsz amiről lila gőzöd sincs.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen monitort vegyek?
- iPhone topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Vallás
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER! lapcsalád
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gyúrósok ide!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xbox Elite Series 2 Kontroller // Számla + garancia //
- Lenovo P510 - 1650-2680 v4 akár 14 mag/28 szál, 32GB DDR4 RAM, akár M4000 8GB VGA, számla, 6 hó gar
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086, 94% Akkumulátor
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest