Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• LeadR

csendes tag

válasz Breki #7459 üzenetére

Nem, nem a wattot néztem :D A méretet. Lehet akármilyen hangszóró, ha ennyire kicsi. A fizika törvényeit nézve képtelenség, hogy egy dupla ekkorát (ami rendes elektronikával van) túl szóljon :D Meg mint mondtam, nem szükség a prémium hangzás, a hangerő annál inkább. A cikkben ott van, hogy 2db kell egy 25-30 nm helységhez, nekem ettől kapásból nagyobb teret kell hangosítani, illetve külteret. 2db meg árban már húzós, főleg hazai árakat nézve. (@HornedReaper). Ettől függetlenül, hiszek nektek, biztos, hogy jó cucc, de nekem ez nem opció :(

Hallgattam már ilyen noname húzókás cuccot (GoGEN BPS 898)
    JBL Flip és hasonlók mellett. Hát a kisebbek elbújhatnak, ha a hangerőt és az öblösséget nézzük. (Természetesen alacsony hangerőn, minőségben lazán verik ezt a noname bőröndöt, de mint mondtam nem ez a cél. Persze biztos, hogy az általatok említett sokkal jobb mint egy flip, de csak összehasonlításnak írtam :) )
    Ha az említett GoGEN-től mindenben kicsit jobbat tudok szerezni, akkor már elégedett vagyok. (Persze jelenleg az ár-érték arányban legjobbra hajtok, ami az én igényeimet teljesíti)

Azért köszönöm a válaszokat :R

Új hozzászólás Aktív témák