- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Note20 Ultra - a tollnak nincs ellenfele
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Google Pixel topik
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Beárazták az projektoros Ulefone-t
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- eSIM, a kártyamentes szabadság
Új hozzászólás Aktív témák
-
LeadR
csendes tag
Nem, nem a wattot néztem
A méretet. Lehet akármilyen hangszóró, ha ennyire kicsi. A fizika törvényeit nézve képtelenség, hogy egy dupla ekkorát (ami rendes elektronikával van) túl szóljon
Meg mint mondtam, nem szükség a prémium hangzás, a hangerő annál inkább. A cikkben ott van, hogy 2db kell egy 25-30 nm helységhez, nekem ettől kapásból nagyobb teret kell hangosítani, illetve külteret. 2db meg árban már húzós, főleg hazai árakat nézve. (@HornedReaper). Ettől függetlenül, hiszek nektek, biztos, hogy jó cucc, de nekem ez nem opció
Hallgattam már ilyen noname húzókás cuccot (GoGEN BPS 898)
JBL Flip és hasonlók mellett. Hát a kisebbek elbújhatnak, ha a hangerőt és az öblösséget nézzük. (Természetesen alacsony hangerőn, minőségben lazán verik ezt a noname bőröndöt, de mint mondtam nem ez a cél. Persze biztos, hogy az általatok említett sokkal jobb mint egy flip, de csak összehasonlításnak írtam)
Ha az említett GoGEN-től mindenben kicsit jobbat tudok szerezni, akkor már elégedett vagyok. (Persze jelenleg az ár-érték arányban legjobbra hajtok, ami az én igényeimet teljesíti)Azért köszönöm a válaszokat
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest