Hirdetés
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mobil flották
- Két kamerával cserélné az iPhone Air a zakót kapucnis pulcsira
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Nincs több titok a OnePlus 15R-t illetően, megjött Európába
- Yettel topik
- Bekerül az Apple Pay és Google Pay a Budapest GO alkalmazásba
Új hozzászólás Aktív témák
-
LeadR
tag
Nem, nem a wattot néztem
A méretet. Lehet akármilyen hangszóró, ha ennyire kicsi. A fizika törvényeit nézve képtelenség, hogy egy dupla ekkorát (ami rendes elektronikával van) túl szóljon
Meg mint mondtam, nem szükség a prémium hangzás, a hangerő annál inkább. A cikkben ott van, hogy 2db kell egy 25-30 nm helységhez, nekem ettől kapásból nagyobb teret kell hangosítani, illetve külteret. 2db meg árban már húzós, főleg hazai árakat nézve. (@HornedReaper). Ettől függetlenül, hiszek nektek, biztos, hogy jó cucc, de nekem ez nem opció 
Hallgattam már ilyen noname húzókás cuccot (GoGEN BPS 898)
JBL Flip és hasonlók mellett. Hát a kisebbek elbújhatnak, ha a hangerőt és az öblösséget nézzük. (Természetesen alacsony hangerőn, minőségben lazán verik ezt a noname bőröndöt, de mint mondtam nem ez a cél. Persze biztos, hogy az általatok említett sokkal jobb mint egy flip, de csak összehasonlításnak írtam
)
Ha az említett GoGEN-től mindenben kicsit jobbat tudok szerezni, akkor már elégedett vagyok. (Persze jelenleg az ár-érték arányban legjobbra hajtok, ami az én igényeimet teljesíti)Azért köszönöm a válaszokat

Új hozzászólás Aktív témák
- droidic: Safe Mode az agyban
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Építő/felújító topik
- És akkor a memóriapánik után beköszöntött a HDD-pánik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Billentyűzet-választó: mechanikus vs membrános – kinek melyik a jobb?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- További aktív témák...
- Sony G 24-105 f/4 - Sigma 50mm f/1.4 Art (SONY E)
- Összeszerelésre váró komplett gépezet várja új gazdáját!
- BONTATLAN Új Iphone 17 256GB White -Fe Szín 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehet
- Asus P5a-b Ss7 dobozos alaplap / K6-2+ 500mhz / Voodoo 3 /Awe 64 / Big Box Game
- Eladó 82 colos 4K HDR Samsung TV
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 15 2025 M4 16GB 256GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook 640 G8 - i5-1145G7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3258,100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3633
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B460 i7 10700 16GB DDR4 1TB SSD RTX 5060 8GB NZXT S340 fehér CM 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
A méretet. Lehet akármilyen hangszóró, ha ennyire kicsi. A fizika törvényeit nézve képtelenség, hogy egy dupla ekkorát (ami rendes elektronikával van) túl szóljon 
)