Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Google Pixel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Új hozzászólás Aktív témák
-
Golota
aktív tag
Oluvval nekem annyi bajom van, hogy szinte kizárólag elektronikus dance/popzenével tesztel és neki a "telt hangzás" azt jelenti, hogy szépen szól a basszus, pedig a középtartomány bántóan el van nyomva. Egyébként szerintem igyekszik korrekt lenni, de a zenei preferenciája alapvetően határozza meg, hogyan értékel egy hangfalat.
-
Ati1979
veterán
Nem gondolom hogy reszrehajlo lenne. Nem hiszem, hogy lenne miert. Peldaul a jbl meg mas nagyobb cegek adhatnanak neki penzt azert hogy szamukra kedezo teszteket keszitsen. De nem. Igazabol szerintem ez egy hobby neki, es ugy csinalja mintha alkotna valamit. A feltoltott hangmintakra gondolok.
A vifak jok. Nekem tetszik a finom hangzasuk kellemes magas, jo kozep eleg jo basszus. A legtobb mas hangfal V karakterisztikaju vagyis eros mely magas kiemelessel vannak hangolva.lasd sony jbl.
Igen eloben minden mas. Nyilvan, de a videok is jol visszadjak hogy szol.
Igen nekem van igenyem erre. Nem mondom hogy a jbl meg tarsai nem jok de en nem a boombox hangzast keresem, hanem inkabb az elethubb reprezentaciot.
A masik meg a mai vilagban ahol egy uj telefon 3-400 ezer forint vagy meg tobb ha csucstelefont akarsz, nem gondolnam hogy olyan meredek egy kis hangfalert a 100 ezres ar sem ha jol szol.
Új hozzászólás Aktív témák
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen TV-t vegyek?
- EAFC 25
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Autós kamerák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Fehér 128 GB Újszerű
- Intel Core i5 13500T - 14mag/20szál - TDP 35W - Eladó!
- ASRock RX 7800 XT 16GB GDDR6 Challenger OC - Új, bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- Samsung Galaxy S21+ 8/128 GB
- Csere-Beszámítás! Gari:2027.04.02 Playstation 5 Slim Digital edition + Ajándék Venom töltő állomás!
- AMD Csúcskategória! Számítógép Munkára vagy játékra! R9 7950X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Jabra Speak 410 MS - PHS001U 7410-109 és 7410-209 (ELKELT)
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 40000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest