Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Térerő gondok, tapasztalatok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Netfone
- Fotók, videók mobillal
- Tokba kerülnek a Pixel 10 mágnesei
- Milyen okostelefont vegyek?
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
tigipuf
senior tag
Azért én mindenképpen szeretnék majd egy ilyen tronsmartot letesztelni.Nekem ez a termosz dizájn a legszimpatikusabb amúgy is.Képek szerint a hangszórók sem olyanok mint a sima T6-ban.Előzetes adatok szerint (ha valósak
),akksi idő jobb,bluetooth egység is talán.Nem beszélve arról,hogy végre bele tudták tenni azt a fránya sd kártya olvasót ami nekem fontos szempont.Soha nem értettem,hogy nagy márkák miért nem hajlandóak azt a fránya sd slotot belerakni a cuccaikba,(érdekes módon 12 dolcsis kínai fm zsebrádiónál belefért az árba).A beépített EQ,még ha csak bassz állításra jó is mindenképpen új funkció.
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 OC 8GB NZXT H400 fekete Enermax 750W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest