Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- VoLTE/VoWiFi
- iPhone topik
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
tigipuf
senior tag
Azért én mindenképpen szeretnék majd egy ilyen tronsmartot letesztelni.Nekem ez a termosz dizájn a legszimpatikusabb amúgy is.Képek szerint a hangszórók sem olyanok mint a sima T6-ban.Előzetes adatok szerint (ha valósak
),akksi idő jobb,bluetooth egység is talán.Nem beszélve arról,hogy végre bele tudták tenni azt a fránya sd kártya olvasót ami nekem fontos szempont.Soha nem értettem,hogy nagy márkák miért nem hajlandóak azt a fránya sd slotot belerakni a cuccaikba,(érdekes módon 12 dolcsis kínai fm zsebrádiónál belefért az árba).A beépített EQ,még ha csak bassz állításra jó is mindenképpen új funkció.
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Creative 3D Blaster 3Dfx Voodoo Banshee PCI (CT6760)
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB Újszerű,Kétkártyás,Töltővel. 1év Garanciával!
- Üzletből, garanciával, Macbook Pro Retina 14" 2021, M1 32GB RAM/1TB SSD Space gray
- HP EliteBook x360 830 G8 Core i5 1145G7 2.6GHz/16GB RAM/512GB
Üzleti előfizetők hirdetései
- HP ProBook 430 G4 Pentium 4415U (bios jelszavas)
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest