Hirdetés
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Hét évig frissül az új iQOO
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
glaci
őstag
Sziasztok!
Nem volt idom eddig irni. Megvettem a Flip2 -t.
Tolto meg doboz nincsen hozza, csak az USB kabel es a garit is csak a tulaj adja, viszont vegul "csak" 12 volt.
A benyomasok elegge vegyesek.
Neha egesz jo, neha a frasz kerulget tole.
Altalanossagban azert szerintem nincs olyan tiszta hangja, mint amit a tesztekben olvasni / hallani.
Neha tul soknak tunik a magas es keves a mely, neha pedig a mely sok es a magas keves. (A fene sem erti ezt ...)
A basszus az egy erdekes dolog egyebkent:
Azok a frekvenciak, amik a refkex cso hangolasi tartomanyaban vannak valami eszeveszett modon jonnek ki belole. Ugyanakkor a tobbi (a reflex cso hangolasi frekvenciakan kivul esok) inkabb csak "puffognak". Ez foleg akkor teszi erdekesse a hang elmenyt, amikor egy zeneben nagyon sok fajta mely hang van es nemelyik testesen es erosen szol, mig masok erotlenul, amolyan "Szokol" szinten.
Persze ennek is fugg a hangja az elhelyezestol, mint minden ilyen hangszoronak.
Nalam most egy toltessel 3 orat birt csak ki 3 / 4 hangeron, de elkepzelheto, hogy esetleg nem volt teljesen tele az akksija.
Most ugy tunhet, hogy nagyon csalodott vagyok es nem tetszik. Ez azert persze nem igaz, mert orulok, hogy van vegre hangszorom, es azert alapvetoen nem szol olyan rosszul. Csak hat hallottam mar jobbat ...
Es akkor most kezdodik majd a dilemmazas, hogy nem erte volna-e meg "picit" tobbert valami mast venni. (Pl. 16 -ert a Jam Heavy Metal vagy 30 -ert JBL Charge2.) Csak hat ugye azt az olcsobb forma hagszorot kerestem, amivel ar / ertek (minoseg, akkus uzemido, stb.) aranyban jol jarok es kozben nem koltok el ra vagyonokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Arc Raiders
- Gyúrósok ide!
- Revolut
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Szigorúan titkos dokumentumokkal a kezében távozott az Intel egyik mérnöke
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Hét évig frissül az új iQOO
- Asztali PC-s teljesítményt ígér az AYANEO közelgő kézikonzolja
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Asus TUF Gaming A15 AMD Ryzen 5-7535H/16GB RAM/512GB SSD/RTX3050VGA/15,6" 144Hz kijelző
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256GB fekete garanciával
- Iphone 13 128gb Midnight 81% + töltő + füles + tok
- -ÚJ,2 ÉV GAR- DDR5 GAMER PC: RYZEN 5 8400F/9600X +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR5! SZÁMLA!
- DJI Mini 4 Pro Fly More Combo (DJI RC 2) (GL) (Bontatlan)
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Zalman T4 PLUS 400W
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Bontatlan
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
- Honor 200 pro 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest