Hirdetés
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Fotók, videók mobillal
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
FingR86
üzenetére
Attól, hogy hasonlít a BW-F4-re még jó cucc lehet, plusz ebben van microSD, ami nekem pl nagyon fontos!

Nekem egy Proda X6 van (ami valójában egy Wking X6) és iszonyat jól szót!
Barátnőmnek múlt héten hozták meg az eustock-tól a Tronsmart Element T6-ot és összehasonlítottam a Proda X6-al ... hát azt kell mondjam, hogy a T6 jó cucc, de a Proda X6-nak sincs egyáltalán szégyenkezni valója, sőt.
Hangerőben nincs akkora különbség, mint amennyit várna az ember (25W vs 10W). Ha nem tudnám, hogy 25W van írva a T6 dobozára, akkor csak kb 15W-ra tippeltem volna, ha az X6 10W-ot tud!
Hangzásban (minőségben) sem marad el szerintem az X6 jelentősen, hiába tud elvileg kevesebbet!
Két telefont használtam egyszerre, azonos dalokat próbáltam, alap eq beállításokkal!Tehát személyes véleményem szerint ajánlott cucc a Tronsmart Element T6, de részemből ajánlott a Proda X6 is (illetve bármelyik Proda hangszóró)!

Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen széket vegyek?
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- GoodSpeed: Norton 360 Premium: 75GB Cloud PC Backup for 10 Devices 14.99€-ért? Igen!
- Milyen NAS-t vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen hangkártyát vegyek?
- Megérkezett a hardverszállítmány
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Mini 128GB /Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 99% akku
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E15 Gen2 AMD - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari
- Creality Nebula Camera
- Ulefone Armor 33 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest