Hirdetés
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Telekom mobilszolgáltatások
- Olyan lesz a Google Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
- Csőtörés lett a Red Magic 11 Pro gyötréstesztjéből
- Pulzust is mér az Apple AirPods Pro 3
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Aprósólyom
üzenetére
"Rengeteg hangszórója van." – tényleg. Innen nézve pláne érthetetlen, hogy miért nem képes egy jó minőségű mikrofonra költeni.
#20404 francz'70
" ... látszik, hogy valami nagyon egyedi és prémium hatású speakerek/fülhallgatók stb. előállítása volt a cél ... "
Ez nem kérdés. Nekem is tetszik, ha valami letisztult, de mikor a design a funkcionalitás rovására megy (pl. autók esetén a légbeömlők érintőképernyőtől / menüből történő mozgatása), akkor onnan sikítva szaladok el." ... a hangzás meg nem véletlenül lett ilyen jó ... " – tévedés jogát fenntartva szerintem pedig pont, hogy igen. Vagy a Boost Max lett véletlenül nagyon sz@r?
" ... nagyon középről jön a hang ... "
Pedig a kialakítás (ugye kifelé vannak döntve a hangszórók) okán sokkal szélesebben kellene szólnia. Szóval itt valami nagyon el lett kottázva. És – app híján – ez nem is kerül majd javításra." ... egyedi a kinézete és így szól, szerintem 100 ból 99 en észre sem veszik ... "
Ez sajnos igaz. Előbb "a szem eszik", utána pedig V-s hangzás pillanatok alatt becsapja a fület."Az app hiánya már más kérdés, bár annak meg pont ott a go play példája, de egy 3rd party eq val is lehet azért bűvészkedni ... "
A Go+Play-nél is jó nagy kapufa, hogy nincs app. Ez már kisebb hangszóróknál, filléres TWS füleseknél is ciki.
A 3rd party eq-val pedig tényleg csak bűvészkedni lehet, de – nagy valószínűséggel – jó sose lesz. Ugye ez már volt téma, hogy a DSP-t mennyire zavar(hat)ja be, ha a felhasználó "kívülről" nyúl bele a hangzásba ... -
francz'70
senior tag
válasz
Aprósólyom
üzenetére
Én is néztem nála Bugani tesztet, hát nem egy Dominik Reviews, inkább amolyan "elmegy" kategória
Na nem mintha én nem néznék meg ilyet
Új hozzászólás Aktív témák
- Macbook Air 13" M1 2020 A2337 16GB
- LG UltraGear 27GR95QL-B OLED Monitor! LOL Editions - 2560 x 1440 / 240 Hz / 0.03ms / G-SYNC
- iPhone 15 Pro Max 256GB Blue 2db eladó!
- MSI Radeon RX 6950 XT GAMING X 16GB DDR6 Videokártya! BeszámítOK
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR5! SZÁMLA!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3750, 100% Akkumulátor
- Lenovo 16 Legion Slim5 WQXGA 165Hz G-Sync Ryzen7 7840HS 16GB 1TB Nvidia RTX 4070 8GB 140W Garancia
- Xbox Series kontrollerek 1 hó garancia, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! Xiaomi 15 Ultra 5G 16GB / 512GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest