Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• <Adamsky>

nagyúr

válasz Aprósólyom #20403 üzenetére

"Rengeteg hangszórója van." – tényleg. Innen nézve pláne érthetetlen, hogy miért nem képes egy jó minőségű mikrofonra költeni. :F

#20404 francz'70
    " ... látszik, hogy valami nagyon egyedi és prémium hatású speakerek/fülhallgatók stb. előállítása volt a cél ... "
    Ez nem kérdés. Nekem is tetszik, ha valami letisztult, de mikor a design a funkcionalitás rovására megy (pl. autók esetén a légbeömlők érintőképernyőtől / menüből történő mozgatása), akkor onnan sikítva szaladok el.

" ... a hangzás meg nem véletlenül lett ilyen jó ... " – tévedés jogát fenntartva szerintem pedig pont, hogy igen. Vagy a Boost Max lett véletlenül nagyon sz@r? :F

" ... nagyon középről jön a hang ... "
    Pedig a kialakítás (ugye kifelé vannak döntve a hangszórók) okán sokkal szélesebben kellene szólnia. Szóval itt valami nagyon el lett kottázva. És – app híján – ez nem is kerül majd javításra.

" ... egyedi a kinézete és így szól, szerintem 100 ból 99 en észre sem veszik ... "
    Ez sajnos igaz. Előbb "a szem eszik", utána pedig V-s hangzás pillanatok alatt becsapja a fület.

"Az app hiánya már más kérdés, bár annak meg pont ott a go play példája, de egy 3rd party eq val is lehet azért bűvészkedni ... "
    A Go+Play-nél is jó nagy kapufa, hogy nincs app. Ez már kisebb hangszóróknál, filléres TWS füleseknél is ciki.
    A 3rd party eq-val pedig tényleg csak bűvészkedni lehet, de – nagy valószínűséggel – jó sose lesz. Ugye ez már volt téma, hogy a DSP-t mennyire zavar(hat)ja be, ha a felhasználó "kívülről" nyúl bele a hangzásba ...

• francz'70

senior tag

válasz Aprósólyom #20403 üzenetére

Én is néztem nála Bugani tesztet, hát nem egy Dominik Reviews, inkább amolyan "elmegy" kategória
    Na nem mintha én nem néznék meg ilyet :D

Új hozzászólás Aktív témák