Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Fordulat: időben startol S26+, nézd meg, milyen lesz!
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Vége a dalnak: leállt az iPhone Air gyártása
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
Peaceliker
üzenetére
Úgy bizony vakon Online ne vásároljon JBL terméket senki. Itt hardverapron vásároltam egy Jbl Charge 2 hangszórót 5000 forintért.
Ki derült kamu mert volt otthon igazi Jbl Charge 2 plus.A kamu hangszóró passzív membránja fénylik van rajta Micro SD olvasó. Legjobban az húzott fel hogy egy 100+os tag árulta és mikor meg kérdeztem ő mondta nem tudta nem igazi.

3 vagy 4 éve volt és el ajándékoztam. Csak nem értem sok ember ennyire nem látja valamiről hogy nem igazi.
Minden esetre tanultam belőle.
-
Aprósólyom
addikt
válasz
Peaceliker
üzenetére
#20036 AstraCDX
Plusz: A Charge 4 nem nagy szám, felejtsd el. Egyetlen 1db woofer, ami mélytől magasig minden hangot megszólaltat.
10 ezret nem adnék érte, hiszen mert még ki tudja milyen az akku állapota, az pedig kardinális egy hordozható hangszórónál. Mondani meg bármit mondhat az eladó akku állapotra. Csak 1-2 merítés után derül ki, hogy tényleg kb. milyen állapotban van.
Plusz 500-800 töltés után a li-ion annyira meggyenül, hogy hiába van benne töltés, az elhasználódás miatt, már nem fog tudni leadni akkora teljesítményt, úgyhogy hangosabb zenehallgatáskor simán lehet, hogy radikálisan csökken az üzemidő, vagy szimplán a töltöttség ellenére kikapcsol egyik pillanatról a másikra (mint pl. a telefonoknál is előfordul, öreg akku esetében)All-in-all: egy Xiaomi Sound Outdoor 13-15K. Sokkal jobban jársz vele: biztosan jobban fog szólni ha beállítod magadnak az EQ-t és ráadásul vatta új akku lesz benne, bolti garival.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10
- Milyen videókártyát?
- Kinéztél egy RTX 5060 Ti-t? Lehet, jobb, ha lecsapsz rá!
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Vírusirtó topic
- E-book olvasók
- Fordulat: időben startol S26+, nézd meg, milyen lesz!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- i5 12500/ RTX3060 12GB/ 32GB DDR4 alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- -ÚJ,2 ÉV GAR- DDR5 GAMER PC: RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR5! SZÁMLA!
- L13 Yoga Gen4 13.3" FHD+ IPS érintő Ryzen 5 PRO 7530U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Asus ROG Flow X13 GV301QC ALAPLAPHIBÁS laptop, javítandó vagy alkatrésznek
- Gigabyte G6X 9KG-43HU854SD (Bontatlan)
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN NULL Perces
- Lenovo 14 Ideapad 3 FHD LED Matt i3-1115G4 4.1Ghz 8GB 256GB SSD Intel UHD Graphics Win11 Garancia
- HIBÁTLAN iPhone XR 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3267, 96% Akkumulátor
- Eladó Samsung Galaxy S22 8/128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest