- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Garmin topik
- Külföldi SIM-ek itthon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- One mobilszolgáltatások
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Netfone
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
hkari
őstag
válasz
Janusz001 #19375 üzenetére
Sajnos eleve ilyen hitvàny cég. Nekem egyszer nem adta át a csomagom, mert nem volt mind a 2 keresztnevem a csomagon, de a személyimben úgy van
Én is ma várom a futàrt de csoda lenne ha sikeres lenne elsőre UPS-el az átvétel..
Ezt a oluv féle firmware-t érdemes egyébként megvenni, és ferakni?
-
Peaceliker
addikt
válasz
Janusz001 #19375 üzenetére
Maga az amazon nem adta át az adatot (telszám). Amikor anker cuccom jött ott címet is szarul adták meg (csak város ment át). Erről nem ők tehetnek. Azt hogy most nem tudok számot megadni nekik, az gáz. Magyarázat is sántít, miszerint a megbízójuk az amazon... De hát valójában én rendeltem magamnak a szállítást... Na de mindegy is. Részben azért nem ők a hülyék, de saját életük sem akarják megkönnyíteni az látszik
Új hozzászólás Aktív témák
- Remek áron Lenovo Flex 5 14 laptop/2in1/Touch/Ryzen i5-1135G7/8GB/512 GB SSD/14"/Gari
- Exclusive ajánlat! Dobozos új LG GRAM /13. gen i7-1360P/32GB RAM/512GB SSD/14"COL/FHD+/IPS/Garancia/
- Pénztárcakímélő áron eladó HP Pavilion laptop/I5-1135G7 8GB 256SSD 13" FHD IPS Gari
- Samsung Galaxy Book 3 /i5-1335u/8GB/512SSD/FHD/Garancia/ 6 napot ment eddig összesen
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro Plus 12/512GB Újszerű,Dobozos,Kétkártyás 1év Garanciával!
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- DELL Universal Dock D6000 dokkolók, RTX Legion Pro laptopok 4 év Lenovo garanciával, licencek
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION + 2 Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged