Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Titokzatos OnePlus telefon és óra közeleg
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Huawei P30 Pro - teletalálat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wolfskin
őstag
válasz
carl18
üzenetére
Annyit még nem használtam, hogy kiderüljön. Itthon nem nagyon van szükség rájuk, egyelőre csak próbálgattam. De ha nem teszt célból mennek, max fél hangerő. Sokat gondolkodtam a soundcore motion 100/300-on is, főleg a kikapcsolható rendszerhangok miatt, de hallottam egy elég jó összehasonlítást tws-ben (2 x Motion 300 vs 2 x xiaomi) és ott nagyon maggyőző volt. És mindezt fél áron.
Semmiképp sem cserélem csak ezért az aksikat, majd ha már meghaltak benne. Az a powerbank megoldás nekem is eszembe jutott. Van egy csomó ilyenem, szóval venni sem kell. Bár őszintén szólva sokat nem használom ezeket a bt hangszórókat, pláne nem szabadban, ahol nincs áram.
Egy envaya 100-ban kicseréltem már, az nagyon torzított már kis hangerőn is, utána jó lett. Csak most sehol se találom. Van abból még egy, abban mostanra halt meg, töltőn se szól rendesen, folyton berecseg. A 250-es envayában is cseréltem, de az nem lett jó. Aksiról el sem indul, töltőn igen, de ha fél hangerőnél feljebb tekerem, leáll. Lehet valami gagyi hamis aksit kaptam (itta fórumon). Bár nekem a 100-as hangja mindig is jobban tetszett, a 250 csak brummog, a 100 sokkal kiegyensúlyozottabb, van azét mélye is, de szebb a magasa.
Nem vagyok nagy híve az öncélú basszusoknak, a kocsiban is van egy 30cm-es Focal egy 30 literes zárt ládában, és épp csak annyira van feltekerve, hogy még ne halljam, de ha lekapcsolom észre vegyem a hiányát. Nem hangerőt, csak energiát ad a mélyeknek. A 16cm Morel elate 6.2 szert szinte önmagában is elég, így inkább 2.5 utas a rendszer.
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI Katana 15 HX - 15.6" QHD 165Hz - i7 14650HX - 16GB - 1TB - RTX 5060 - Win11 - 3 év gari - MAGYAR
- Acer Aspire A315-59 15.6" FHD i5-1235U 16GB 512GB NVMe magyar bill gar
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8600G / 6700XT 12GB / 16GB DDR5 / 512 SSD + 2TB HDD!
- iPhone 16 PRO MAX 256GB natúr titán KÁRTYAFÜGGETLEN! Gyönyörű! Akkumlátor 99%! Fulldoboz!
- Antminer S21 Hydro 335T BTC bányász (BOS 360T) hibás hashboard-al eladó.
- Sony Playstation 5 1tb, Újszerű, Dobozával, 12 hónap garanciával
- Intel Core i5 4440 4mag 4szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akksi,MS2148
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest