- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- iPhone topik
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wolfskin
őstag
válasz
Aprósólyom #18744 üzenetére
Pár tesztet meghallgattam, meg megnéztem szétszedős videókat, a xiaomi outdoor hangszórókészlete 1:1 megegyezik a Flip6-al. A hangja nekem jobben tetszett, természetesebb, a Flip bizonyos esetekben "dobozhangúbb" (színezettebb) volt. Bár mivel ezt nem audiofil zenehallgatásra találták ki, a funkciók és szolgáltatások nekem fontosabbak. Sajnos a tesztelők nagy része a hangerőt és a mélykiemelést helyezi a fókuszba, a (nekem) két legkevésbé fontos szempontot.
Emiatt ezt pl meg is venném, a dizájn is nagyon bejön, a fekete narancs, de tartok tőle, a rendszerhangok (ki-bekapcsolás,. merülés) minden pozitív zenei élményt hamar lenulláznának. Az egyik tesztelő, aki a legújabb dobozukat tesztelte, meg is említettre, hogy rettenetesen idegesítette az előző modell (nem derül ki pontosan melyikben), folyamatosan, hangosan ls idegtépő hangszínnel mondogatta, hogy "battery level low". Mintha egyfajta evolúciós túlélő ösztönt építenének bele, a kütyü "él és élni akar", nem akar lemerülni, akarja hogy használd, kopjon, vegyél újat és közben égjen bele a tudatalattidba a létezése (ami szerintem kontraproduktív, de lehet csak nálam).
És ráadásul 15 ezer Ft (brutto) szemben a Flip6 40 ezrével. Ebből akár kettőt is vehetsz (TWS). (Apropó próbálta már valaki, van értelme ilyen kis dobozokat ilyen TWS sztereóban hajtani? )Van egy másik xiaomi is, ami szintén elég jónak tűnik, a Harman hangolta a hangját, a hangszórókészlete ugyanaz, de kapott hátrafelé egy + tweeter (+10W), ami szerintem felesleges, de így oda lehet írni, hogy 360 fokos hang (muhaha).
Viszont már van hozzá app, ami bizonyos dolgokat ki tud lőni (pl az rgb ledet) és ismer HD kodekeket. Ugyanakkor nem TWS és csak 5.3 BT.Hi-Future Ripple is jónak tűnik, bár erről belső kép csak 3D renderelt van, amiből nem derül ki, de feltételezhetően ez is ugyanazt a hangszórókészletet használja. Ami érdekes, hogy 4800mAh (szemben a xiaomi 2600-al), az elméleti játlékideje mégis ugyannyni. (Mondjuk azt sem értem, hogy 2 db 18650-es aksiból hogyan tudtak 2600mAh-t kihozni. Lehet, hogy sorba kötve a feszültség duplázódik, 7,4V, de az összkapacitás feleződik? Azaz marad az egy aksi kapacitása dupla feszültségen?
Ezt majd egy elektromos szaki megfejti).
Amúgy ez milyen rendszerhagok szempontjából?Summa summarum, most ami legjobban tetszik koncepcióban, az ezek a kis hordók 2 utas driverkészlettel. Szerintem igazán légies, részletgazdag magasakat nem lehet szélessávúval elérni. Kíváncsi leszek, hogy ennek a koncepciónak és a appról vezérelhető beállításoknak lesz-e valaha metszete.
@ #18745Pixx96
Az EQ funkció miatt végső soron nem is kellene saját app, azokat a zenelejátszó szoftver is megoldja, nem? Foobar, USB Audio player mindkettőben van. Én inkább a fícsörök kilövése miatt tartom fontosnak.
A Dockin dfine pl jó megoldás, hogy extra dacról hallgatom aux-on, így sosem kapcsol ki (igaz, folyamatosan töltőn van), így akár este, elalváshoz is lehet rajta zenét hallgatni. Ha a Fiio Q15-el kötöm össze, annak ráadásul van asztali módja, amikor annak nem tölti folyamatosan az aksiját.
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Playseat evolution alcantara , black
- iPhone 17 Pro Max Karl Lagerfeld tokok
- Gamer Szörnyeteg PC Ryzen 7 5700X3D NITRO RX 7800 XT 64GB RAM Full Corsair RGB
- Lenovo IdeaPad Y700 17"3 17ISK i5-6300HQ, GTX 960M 4GB, 32GB DDR4 2133MHz
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
- Új Dell 5330 Latitude 13.3 FHD IPS i3-1215U 4.4Ghz 6mag 16GB 256GB Intel UHD Win11 Pro LTE Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X3D 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN M4 A-DATA 750W
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3336
- Vadiúj AMD GAMER Setup! Kèszletről! Akár kamatmentes rèszletre is!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest