Hirdetés
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
SSlyTR
üzenetére
"Annyi a tribit is, de abbol xarabbak az ujabb gyártásuak."
Erről lemaradtam. Tudnál dobni (hiteles?) forrást? Egyébként a minőségi romlás min érhető tetten? Más a hangszóró, passzív membrán vagy "belül" valami?Kupon: fura, hogy nem jött, de még jöhet. Én csak az Oluv-os link-en vagyok feliratkozva. Ha, onnan jön, jön, ha nem, nem.
Nem tudom mi lesz ennek a sztorinak a vége, de van egy olyan sejtésem, hogy ez volt az utolsó Oluv - Earfun kooperáció ... -
carl18
addikt
válasz
SSlyTR
üzenetére
160Usd már nekem se kéne. Én is ott vagyok ahol te hangszóró megjelent de kupont én se kaptam meg.
október 8. Volt ígérve és szeptember 20. Első nap regisztráltam érte.
Vagy ki osztották egymás közt Oluvnak van 3 Alan is kapott egyet és akinek kellett már oda adták.
A többit meg vegyük meg teljes áron.
Myearfun oldalon már bele rakhatom kosárba de nincs kupon.
Írja Early Bird korlátozott ajánlat és sok ember akart.Magyarán lehet minket hagytak ki a buliból.
Persze reménykedek estig még meg jöhet.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 5 9600X box, közel 3 év garival !!
- X1 Carbon 9th 14" FHD+ IPS érintő i7-1185G7 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- ÚJ Apple Macbook Air 13,6 M4 10C CPU/8C GPU/16GB/256GB - Égkék - Magyar - 2 Ciklus - 3 év garancia
- P14s Gen5 14" FHD+ IPS Ryzen 7 PRO 8840HS Radeon 780M 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv gar
- Vadonatúj MAGYAR PBT cherry keycap készlet eladó (ISO+ANSI)
- Felújított Sony PlayStation 4 12.02 FW GoldHEN - BD-JB lemezzel és 9db előre telepített PS4 játékkal
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG OLED TV 55CS6LA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
október 8. Volt ígérve és szeptember 20. Első nap regisztráltam érte.