Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Yettel topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Magisk
- Poco M7 - lépésben Siófok felé
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Netfone
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wolfskin
őstag
válasz
carl18
üzenetére
Igen, ezeket a termékeket már nem mérnökök tervezik, hanem kontrollingesek a marketingesekkel karöltve. Akkor örülök, hogy az első szériás jött össze egy húszasért. A többire (LDAC kodek, BT 5.2 stb.) meg ott lesz a Fiio Q15, ami úgyis mindig nálam van ilyenkor a füles miatt. És arról aux.
Meg arra is gondoltam, ha majd szétszedem, mert aksit kell cserélni benne, akkor megpróbálkozok némi akusztikai csillapítóanyaggal Már csak a játék kedvéért is.#17655<Adamsky> Ilyen formában még nem A-B teszteltem, de majd. De ne kezdjünk ilyen végeláthatatlan vitába, hogy két kábel közti különbség létezik-e, meg hasonlók, mert pro és kontra sokan égtek már máglyán emiatt
, de ha belegondolsz, egy pc tele van mindenféle interferecniákkal, zavaró jelekkel, elektromos zajjal, (már csak a kapcsolóüzemű táp miatt is, ami biztosan nem akusztikai szempontok szerint szűrnek), szóval egy pc alapvetően nem zenélésre kitalált célhardver. Szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Milyen processzort vegyek?
- PlayStation 5
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Robotporszívók
- Call of Duty: Black Ops 6
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A56 5G / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
- iKing - Xiaomi 14T Pro Titan Gray Vékony, prémium kivitel, nagy kijelző 12/512
- Sony WH-1000XM5 zajszűrős fejhallgató
- Apple iPhone 16 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer/streamer mikrofon, állvány és USB HUB kitűnő árakon!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
, de ha belegondolsz, egy pc tele van mindenféle interferecniákkal, zavaró jelekkel, elektromos zajjal, (már csak a kapcsolóüzemű táp miatt is, ami biztosan nem akusztikai szempontok szerint szűrnek), szóval egy pc alapvetően nem zenélésre kitalált célhardver. Szerintem.