Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor 500-ak részletesen, minden színben
- V80 Design néven jött az almaízű Nubia
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Beépül a Nano Banana a Google Fotókba
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wolfskin
őstag
válasz
<Adamsky>
üzenetére
Hát, ha egy órával előbb írod, még meggondolhattam, volna de kifizettem paypal.
Ugyanennyiért lett volna az is, igaz kuka aksival.Hogy nézegettem, technikailag fejletteb (BT5, AKM DSP, HR Audio stb,) de ezeket kompenzálni tudom a Q15 dac-al, ami úgyis mindig ott lesz Line Outról hatom meg.
Hangerőben a Dockin tűnik nyerőnek, nem tudom, hangminőségben, meghajtókban hogy állnak?
Ahogy néztem a képeket, a Motionnak van egy passiv membránja középen, előre. És hol a második? Mert kettőt írnak neki.Az USB C töltés is előny a 12V-al szemben, de mást nem nagyon látok.
Viszont ez a kikapcsolható tütükélés Isten áldása lehet. Ez a Dockin nem tudja?

(egyszer volt egy telefonom, valami nomu s30 vagy mi, kimondottan outdoor telefon, és olyan hangos szignállal bootolt, ha rádobtam a párnát és ráültem, akkor is mindenki felébredt a házban. Külön appot kellett feltenni, hogy némítsa. Egy outdoor telefon,. vadászok, katonák, természetjárók welcome. Biztos vagyok benne, hogy szándákosan teszik bele a sz@rt, hogy ne tudjon többet, mint amit az árkategória megkövetel)
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Végleg kitiltaná a Huawei-t az EU a hálózatkiépítésből
- Fujifilm X
- PlayStation 5
- Elektromos autók - motorok
- Parfüm topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- Jack Wills Parka Jacket Men kabát eladó
- HP Spectre x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -60% i7-13700H 16/1TB Iris Xe 3K+
- 7 DARAB! HP ELITEBOOK LAPTOP (Tartós, Elnyűhetetlen) 850 G8, 840 G8, 840 G9, 840 G10
- SONY A 6700 váz karc és kopásmentes 2 év garancia + ajándék SMALLRIG CAGE
- Kona Mahuna 2020 29" L-es vázméret MTB
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium Titán dizájn, Pro kamera, 120 Hz ProMotion,90%,3 hó gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest