Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Wolfskin

őstag

válasz hkari #17535 üzenetére

Igen, az lett volna az alternatíva. Valamivel kisebb kapacitás, cserébe nagyobb áram. Itt a fórumon beszéltek le, hogy felesleges, nem vesz fel nagy áramot. Maradt a rózsaszín Samsung. És szerintem az se eredeti.

@(#17536) <Adamsky>
    Nekem is sikerült a műtét, de amíg a 150-ben tökéletesen működik az új (egy aksis), a 250-es nem lett jó, az aksik miatt.
    A légmentes összeszereléssel nincs gond, a kapcsoló kábelét egy kis lyukon ki lehet vezetni és letömíteni, a vízhatlanság magán a kapcsolón menne el szerintem (egy vízhatlan kapcsoló nagy bumszli lenne oda).

De szerintem elengedem ezt a Denon vonalat, amúgy is utáltam, hogy sose tudom használni, ha kéne, mindig előbb tölteni kell. Meg ezek a szignálok, hát az tényleg érthetetlen, hogy ki talál ki ilyen őrültséget (olyan, mint a XXI század pestise, az RGB LED. Ha nem ragasztgatnám le őket, közel száz világítana a szobámban. Már egy CPU venti is világít???? :W Hol élünk? Vettem egy 4-es USB töltőt, és teljesen érthetetlen módon az is világított. Szét kellett szednem és fekete zsugorcsövet húzni a ledre, mert aludni se lehetett tőle.)

Megalkudtam egy D-Fine-ra, 20 ezer postával. Amire nekem kell, megteszi. Van egy Fioo Q15 dacom, majd azzal hajtom, utazáshoz jó lesz.

Új hozzászólás Aktív témák