- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Magisk
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peaceliker
addikt
válasz
francz'70 #15669 üzenetére
Telon nem állítottam direkt semmit, appjukban kapcsolatam, vagyis csak bangen, mert boom eleve mély kiemeléssel kapcsol be. Bang "sound pulse" on vt, ami saját "boostja", neki be kell kapcsolni, sajna nem úgy kapcsol be, ahogy hagytam.
Direkt így néztem össze őket. Találtam MBP hoz egy faja (nekem tetszik nagyon) eq beállítást, ezzel komoly mély jön meg és "kinyílik" a hangzás szépen. De közepén hangerőn jó, fentebb már túlvezérelte.Nyilván mindkét hangszórót lehetett volna még finomhangolni, bang-et tp eq val vagy teloéval, de direkt gyári állapotban akartam össze nézni.
Telot nem szeretem elállítani, mert más eszközzel is használom, tp eq appot meg lusta vagyok indítgatni. Ez mondjuk nagy előny nálam, hogy MBP emlékszik hogy hagytam kikapcsolásnál.... Bár ma egyik indításnál appban nem voltak ott a custom eq k (és gyárira tette vissza magát az eq) , fel is bosszantott, mert újra fel kellett vennem. Erre most ott vagy mind +amit ma felvettem
silver10
Hát én próbáltam, most több pózban több ujjal.. Nyilván ki tudom szenvedni, de 1p körüli idő kell hozzá, addigra 12x bosszantott fel
Új hozzászólás Aktív témák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Steam topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- A Synology visszatáncolt a kötelező saját márkás HDD-től
- Battlefield 6
- Apple MacBook
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 1 i5 / 16GB RAM / 256GB SSD / FHD IPS / 4G modem
- Lenovo ThinkPad E15 Gen 3 Ryzen 5 / 16GB RAM / 256GB SSD / FHD IPS / 1GB dedikált VGA
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga Gen 3 i7 / 16GB / 512GB SSD / 2 az 1-ben érintőkijelző / WQHD IPS
- Lenovo ThinkPad T14s i7 / 32 GB RAM / 256 GB SSD / Full HD IPS
- HP EliteBook 650 G9 12. generációs i5 / 16GB RAM / 256GB SSD / FHD
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Apple iPhone 13 mini Red Kompakt méret, nagy teljesítmény 256 GB Használt,szép állapot, 100%
- Csere-Beszámítás! Garis! Asus Tuf FX608H Notebook! I5 13450HX / RTX 5050 8GB / 16GB DDR5 / 1TB SSD
- iPhone 15 Pro 128GB Silver Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3595
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest