Hirdetés
- Vége a dalnak: leállt az iPhone Air gyártása
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Google Pixel topik
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Csőtörés lett a Red Magic 11 Pro gyötréstesztjéből
- Mobil flották
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
betegphiu
üzenetére
Oluv-nak van fenn pár binaural mikrofonos tesztje (pl. ez) SOUNDBOKS hangszórókról, de én annyira nem aléltam el tőlük (az előbbi videóban pl. a 2-es szvsz. jobb, mint az új).
Amiről én még hallottam az a Teufel (ilyet is összeeresztett Oluv egy SOUNDBOKS-al).
Ezek viszont egyike sem hiszem, hogy olcsóbb, pláne nem könnyebb, mint agy PB100-as. Szóval lehet azt mondani, hogy drága, de ha nincs konkurenciája?
Én legalábbis, méretben és hangzásban nem hallottam még hasonlót.
Esetleg DLX Willington-nak nézd meg a videóit. Ő tesztelt pár nagyobbacska party hangszórót. -
hcol7
senior tag
válasz
betegphiu
üzenetére
valaki linkelgetett regebben soundboks formaju, nemannyira hypeolt bt hangfalat, ami speckok alapjan tenyleg durva lehet, de abszolut nem remlik, hogy mi volt a neve. tavaly nyari tema volt, ha jolremlik. ha lesz idom visszatekergetek, csa fogalmam sincs, mire keressek.
de szerintem az sem.konnyebb, mint egy pb1x0. a soundboks3 is ketoldalt fogantyus, elvileg ketkezes, de ha vinnem kell vmerre, egykezzel borond szeruen megtudom fogni. de nem az a rohangalos. amugy azthiszem konnyebb 2 kiloval, mint a pb310 volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- újszerű 15 hüvelykes MacBook Air M3 16GB 256GB silver ezüst Apple magyar 3 év garancia
- szinte új iPad (A16) (11. generációs) Wi Fi 128GB silver ezüst Apple garancia ajándék tok
- Gigabyte Gaming A16 CVHI3HU894SD (Bontatlan)
- Samsung Fold 5, gyöngyházfehér színben, szép állapotban!
- iPhone 15 Pro MAX 256 GB, fekete, hivatalos garancia, 92% akku, tökéletes állapotban!
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 14C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- MSI NVIDIA GeForce RTX 3090 3X OC GPU Kitűnő állapotban
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Én legalábbis, méretben és hangzásban nem hallottam még hasonlót.