Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Nem lesz iPhone 19
- A legolcsóbb és a legdrágább új iPhone fogy a legjobban
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- 2.1-es Bose sztereó hangrendszer a Redmi K90 Pro Maxban
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Samsung Galaxy A33 5G - a három az majdnem öt
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
apholyon
aktív tag
No épp ezaz, magam sem értettem, de kapva kaptam az alkalmon
Jól is jártam ezek szerint... bár lehet szimplán elárazták, volt már rá példa, fene tudja... lehet be kellett volna raktározni belőle? ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Szerk.: 40k körül van mindenhol (plusz szállítás), mondjuk 3 év a gyári gari... egyébként amit olvastam és igaz; kicsit nehezebb társainál (nem vészesen), minket nem zavar, átlag embernek nem okozhat gondot a mozgatás

Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
- iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3259,100% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Jól is jártam ezek szerint... bár lehet szimplán elárazták, volt már rá példa, fene tudja... lehet be kellett volna raktározni belőle? ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)