- Oroszok csomagolják ki a még be nem mutatott iPad Pro M5-öt
- Íme, a Moto X70 Air, vagyis Motorola Edge 70 minden oldalról
- Akciófigyelő: Komoly kedvezményekkel és ajándékokkal startol a Xiaomi 15T széria
- Bemutatta az Apple a Powerbeats Fit fülhallgatót
- Amikor a fókusz egy stapatelefon óraképernyőjén van
Új hozzászólás Aktív témák
-
francz'70
senior tag
válasz
carl18 #14261 üzenetére
Lassan meg van a 24 órás akku idő és még mindig van benne 30% energia.
Csak az baj, hogy 20%- tól már nem lehet normálisan hallgatni, mivel percenként figyelmeztet egy "kedves női hang angolul, kínai akcentussal" ...
A légyeg, hogy a 24 óra így is meg lesz.Mondjuk akku időben tényleg nagyon szuper ez a Groove/Armor 01/02, meg úgy összességében is, könnyen hordozható, strapabíró, elfogatható hangzással (EQ) , TWS.. stb.
Az Armor 01/02 5500.- ért, (2db 12000.- ből megvan) simán az ajánlottak közé lehet sorolni
Trk.Adam87: Nekem legalábbis a széles sztereo hangzás többet ér, mint a nagyobb basszus,
A TWS nálam is mindent visz... -
Trk.Adam87
aktív tag
válasz
carl18 #14261 üzenetére
Külföldi youtube videók alapján írtam a dicséretet, itt a topicban nem nagyon volt szóba hozva az a típus eddig.
Nem azt a drivert kapta meg, viszont a 01/02-nek így sincs oka szégyenkeznie, a 10ezer Ft alatti kategóriában jól teljesít, főleg ha olyan jól belövik hozzá az EQ-t, mint ahogyan te is.
Akku időben viszont valószínűleg a sokszorosát tudja a 02 a POWER 6A-nak, mivel ez utóbbi a több, mint 1 KG-os súly és hatalmas méret mellé sem kapott nagyobb akksit.
Szerintem 2 db Armor 02 még mindig jobban megéri. Nekem legalábbis a széles sztereo hangzás többet ér, mint a nagyobb basszus, persze tudom lehetne a kettő egyszerre 2-3x ennyi pénzért.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 17 - alap
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Android Autót minden mobilra!
- Borderlands 4
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Másodszor is nekifut az AI PC-k meghódításának a Qualcomm
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- BestBuy topik
- EAFC 26
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Asus Rog ALLY Z1 Extrem
- Új, bontatlan, iPhone 17 Air gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Apple iPhone 13 Pink Super Retina XDR, 5G, dupla kamera 128 GB Használt, karcmentes 100%
- Apple iPhone 13 Pro Alpine Green ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%
- Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB Használt, szép,100%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3401
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3362
- LG 49SE3D-B 49" FullHD LED Monitor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest