- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- 65 órányi zenét ígér az Audio-Technica új TWS fülese
Új hozzászólás Aktív témák
-
csosz77
csendes tag
válasz
aldebaran #13999 üzenetére
Csinaltam egy reset-et es a tolto kabelt feltettem ettol most a kikapcsolasi problema ugy tunik megszunt. Van viszont egy masik gond: visszajott a startup/shutdown sound, raadasul, ha a gepem elmegy deep sleep-be, akkor jon egy hatalmas shutdown sound, ami a fraszt hozza ram.
A startup sound-ot sikerult eltuntetnem kb 1 eve, az akkori JBL portable app-al, de az aktualis verzioban ez az opcio hianyzik. Ha most elinditom az app-ot, akkor azt mondja up-to-date a software (gondolom a firmware), holott szerintem a reset visszatette a regi firmware-t. Szoval hogy tudnam rabeszelni, hogy force-updatelje meg magat, vagy kellene egy regebbi software (android).
( a hangszorot alapvetoen egy laptop speaker kivaltasara hasznalom).
Mar probaltam ujratelepiteni az android app-ot, de az sem segitett. -
csosz77
csendes tag
Sziasztok,
Tudnatok ajanlani bluetooth hangszorot JBL Flip 5 kategoriaban, ami nem kapcsolja ki magat? Ez ha nem csinal semmit, kb 10 perc utan kikapcsol. Resetaltam, a software a legfrissebb, de nem lett tole jobb.
A startup sound is visszajott sajnos, a legujabb sw-ben pedig nem lehet ezt kikapcsolni.Elore is koszi a valaszokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- Kerékpárosok, bringások ide!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Nintendo 3DS és DS topic
- Az AMD-vel tervezi a következő generációs Xboxokat a Microsoft
- ZIDOO médialejátszók
- Xbox tulajok OFF topicja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Makulátlan PlayStation 5 lemezes kiadás + 2 játékkal, garanciával!
- AMD Ryzen 7 7700 - Új, 1 év garancia - Eladó!
- AMD Ryzen 7 5700X - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Dell G3 3500 Gamer laptop szép állapotban dobozával. (i7 10750h, Gtx 1660ti, 16GB ram, 1TB ssd)
- Asus F15 FX516PR 15.6" FHD IPS i7-11370H RTX 3070 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest