- Netfone
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- iPhone topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
francz'70 #13973 üzenetére
Jó elismerem valóban gyorsan írtam olyat amit nem kellet volna!
Sajnálom hibáztam ezt el is ismerem, lehet túl reagáltam.
Te írtál offense jelegű kommentet, ne csodálkoz nem hagyom magam.
Ha gondod van írj prívátot, de ez a topik alapvetően a Bluetooth hangszórókról szól, nekem erre nincs sem időm sem energiám.
Én általában mindig azt tartom szem előtt ha valaki a topikba ajánlást kér egy bluetooth hangszóróra az miután megvásárolta garantáltan elégedett legyen vele.Vagy hogy azért elfogadható minőséget kapjon.
#13976<Adamsky>
Arra én is kíváncsi vagyok hogy Alan-nak lesz egy új videó az Uboom L-el főleg úgy hogy megkapja a hangszóró az updatet.
Vagy hogy az Oluv updatet és a gyári firmware között mekkora is lesz a különbség.Yep sajnos az biztos ez a gyenge forint és a piaci helyzet alapján valóban nem lesz olyan nagy választási lehetőség.
Az Uboom L a 60 dolláros akcióban az Myearfun oldalrol majd 24-25E forintba fájna. A 80 Dolláros árral számítva meg meg is van a 30E forint.Bár kétségtelen ennyiért lehet valóban igen jó hangminőséget kapunk, ha úgy nézzük egy Charge 5 árának fele ez.
De ha azt nézzem mennyiért vettem anno D Fine-t (40E alatt)
Vagy W-King D8-at 20E, vagy Motion Boom 27E már nem biztos hogy olyan jó ajánlat.De hát ez van a piaci helyzet változott, a forint inflációja tovább erősödött kínába megint kitört a vírus. Aztán hiányok vannak voltak lesztek, és most minden sokkal drágább mint volt.
Belegondolni is vicces 1,5 év telt el a D Fine Plus vásárlása óta, és úgy látszik az áremelkedések láttán mindig egyre jobban áldom a napot amiért megvettem. De az Xtreme 3 árát mikor láttam az M_Markba is az állam le esett.(120E forint már elég tiszteségtelen ár azért)Lehet valamivel jobb hangot adhat mint a Dockin, de a 3X árkülönbséget ez akkor se indokolja.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Netfone
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- iKing.Hu - Samsung S25 Ultra - Titanium Black - Használt, karcmentes
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged