Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• carl18

addikt

válasz francz'70 #13973 üzenetére

Jó elismerem valóban gyorsan írtam olyat amit nem kellet volna!
    Sajnálom hibáztam ezt el is ismerem, lehet túl reagáltam. :R
    Te írtál offense jelegű kommentet, ne csodálkoz nem hagyom magam.
    Ha gondod van írj prívátot, de ez a topik alapvetően a Bluetooth hangszórókról szól, nekem erre nincs sem időm sem energiám.
    :U
    Én általában mindig azt tartom szem előtt ha valaki a topikba ajánlást kér egy bluetooth hangszóróra az miután megvásárolta garantáltan elégedett legyen vele. :U Vagy hogy azért elfogadható minőséget kapjon.

#13976<Adamsky>
    Arra én is kíváncsi vagyok hogy Alan-nak lesz egy új videó az Uboom L-el főleg úgy hogy megkapja a hangszóró az updatet. :K
    Vagy hogy az Oluv updatet és a gyári firmware között mekkora is lesz a különbség.

Yep sajnos az biztos ez a gyenge forint és a piaci helyzet alapján valóban nem lesz olyan nagy választási lehetőség.
    Az Uboom L a 60 dolláros akcióban az Myearfun oldalrol majd 24-25E forintba fájna. A 80 Dolláros árral számítva meg meg is van a 30E forint.

Bár kétségtelen ennyiért lehet valóban igen jó hangminőséget kapunk, ha úgy nézzük egy Charge 5 árának fele ez.

De ha azt nézzem mennyiért vettem anno D Fine-t (40E alatt)
    Vagy W-King D8-at 20E, vagy Motion Boom 27E már nem biztos hogy olyan jó ajánlat.

De hát ez van a piaci helyzet változott, a forint inflációja tovább erősödött kínába megint kitört a vírus. Aztán hiányok vannak voltak lesztek, és most minden sokkal drágább mint volt.
    Belegondolni is vicces 1,5 év telt el a D Fine Plus vásárlása óta, és úgy látszik az áremelkedések láttán mindig egyre jobban áldom a napot amiért megvettem. De az Xtreme 3 árát mikor láttam az M_Markba is az állam le esett.(120E forint már elég tiszteségtelen ár azért) :DD

Lehet valamivel jobb hangot adhat mint a Dockin, de a 3X árkülönbséget ez akkor se indokolja.

Új hozzászólás Aktív témák