- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung SmartTag2 teszt
- iGO Primo
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
Új hozzászólás Aktív témák
-
hundai
aktív tag
válasz
Doky1988 #13538 üzenetére
Szia!
Én lassan 3 hónapja vásároltam az xtreme 3-at.
Tronsmart t6 plus ue még a mai napig használom beltéren, de kültéren kevésnek bizonyult. Szerettem volna helyette egy hangosabb ugyanakkor minőségibb hangzással bíró hangszórót amit munka közben hallgatok.60ezres árkategóriában keresgeptem először, de ahogy a teszteket néztem egy charge 5 nem lett volna nagy ugrás. Találtam egy [Anker] hangszórót is, de nekem valahogy nem jön ki a matek. 5v 2a felvételből hogy jön ki 50w. Az usb nem tud pd szabványt.. ekkor meguntam a nagy kutatást, bementem egy mm-ba és megvettem az xtreme 3at.Anyaghasználatban remek. Van rendes vállpánt illetve hálózati töltő, mondjuk ezeket még nem hasznaltam. (Azt hiszem hogy 60w az adaptere). Hangja is elég jó szamomra, bar én a szoftverében vettem le 1 egységet a magasakból, bántotta a fülem. Kültéren használom fél, 3/4 hangerő között, de itt már elég hangos. 12órát tuti kibír 3/4 hangerővel, de ha lemerülne, pd szabvanyú power bankkal ezt is lehet tölteni.
Ha anyagi körülmények megengedhetik, nyugodtan vedd meg. Először húztam a számat, hogy ennyit kiadjak érte, de utólag nem bántam meg, sőt!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gyúrósok ide!
- Motoros topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Tőzsde és gazdaság
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- ThinkPad T14 Gen1 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 4650U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Gamer pc 1080p
- ThinkPad T490 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 256GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- Nintendo Switch oled sok extrával, játékkal
- Xbox Series X, újrapasztázva, tisztítva, dobozában, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Vásárold meg most a Zalman T7-et, és élvezd a minőséget!
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac Pro (2017) 5K - Xeon W-2140B 64GB DDR4 RAM 1TB SSD Radeon PRO Vega 56 8GB
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged