- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
hundai
aktív tag
válasz
Doky1988 #13538 üzenetére
Szia!
Én lassan 3 hónapja vásároltam az xtreme 3-at.
Tronsmart t6 plus ue még a mai napig használom beltéren, de kültéren kevésnek bizonyult. Szerettem volna helyette egy hangosabb ugyanakkor minőségibb hangzással bíró hangszórót amit munka közben hallgatok.60ezres árkategóriában keresgeptem először, de ahogy a teszteket néztem egy charge 5 nem lett volna nagy ugrás. Találtam egy [Anker] hangszórót is, de nekem valahogy nem jön ki a matek. 5v 2a felvételből hogy jön ki 50w. Az usb nem tud pd szabványt.. ekkor meguntam a nagy kutatást, bementem egy mm-ba és megvettem az xtreme 3at.Anyaghasználatban remek. Van rendes vállpánt illetve hálózati töltő, mondjuk ezeket még nem hasznaltam. (Azt hiszem hogy 60w az adaptere). Hangja is elég jó szamomra, bar én a szoftverében vettem le 1 egységet a magasakból, bántotta a fülem. Kültéren használom fél, 3/4 hangerő között, de itt már elég hangos. 12órát tuti kibír 3/4 hangerővel, de ha lemerülne, pd szabvanyú power bankkal ezt is lehet tölteni.
Ha anyagi körülmények megengedhetik, nyugodtan vedd meg. Először húztam a számat, hogy ennyit kiadjak érte, de utólag nem bántam meg, sőt!
Új hozzászólás Aktív témák
- Béta iOS-t használók topikja
- Spórolós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kézilabda topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Viccrovat
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- LG UltraGear 27GR93U-B 27 4K UHD Gaming Monitor garanciával
- Kingston Fury Beast 32GB 6000MHz DDR5 CL30 RAM (KF560C30BBE-32)
- Eladó iPhone 13 Blue 128Gb független Akku 100%
- Új Dell 13 Inspiron 5310 FHD+ IPS i5-11300H 4.4Ghz 8GB 256GB Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Dell 16 Inspiron 5625 FHD+ IPS Ryzen5 5625U 4.3Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Lenovo Tab M10 HD 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 3rd: i7-5GEN I 8GB I 512SSD I 14" WQHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest