Hirdetés
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Rossz hírek a Galaxy S26-ok teléjét illetően
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple Watch
- A legújabb iPhone kiegészítő egy zokni, amit magunkra akaszthatunk
- Yettel topik
- Mobil flották
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
glaci
őstag
válasz
Krill77
üzenetére
Hallgattam Rád és a józan ész érveire és megrendeltem pénteken a Sonyt 30 -ért.
Nem tudom miért, de a szívem nagyon a JBL felé húzott.
Talán azért mert azt már hallottam élőben és mert a tesztek szerint az jobban beszór egy szobát, mint a Sony. (Értve ezt úgy, hogy a tesztek alapján a Sony szemből tökéletes, de oldalról tompa a hangja.)
Mindegy, ahogy Te is írtad a JBL relatíve nagyon drága. (A kisebbik JBL pedig alig volt olcsóbb, pedig ez a Sony "elvileg" "sokkal" "jobb".) Majd berakom a Sonyt egy sarokba és akkor biztosan jobb lesz a hang térbeli eloszlása.
Remélem ez majd kiszolgál egy 5 - 10 évig a Flip2 -vel meg lesz, ami lesz, ha elkészül majd végre legfeljebb elajándékozom a családban valakinek.Köszi szépen a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Samsung 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3440, 90% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3582, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest