Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Apple iPhone 17 - alap
- Betokozódik az iPhone fejlesztése
Új hozzászólás Aktív témák
-
moma
őstag
válasz
<Adamsky>
üzenetére
Amúgy a line in-t miért hiányolod?Valami olyan eszközre kötni rá, ami nem tud bluetootht?
Én is emellett döntöttem végül meg is jött ma. Nagyon tetszik, elégedett vagyok teljesen. Külsőre is, hangja is, basszus karaktere e. Több, mint tökéletes lesz anyukámnak. Mérete még olyan is, amit ha nagyon akar vihet is magával, táskában, ha megy valahova tesóm gyerekeivel
. Ha nagyon nagyon kötözködni akarnék max az jut eszeme, hogy kicsit kemények a gombok
Jah a ledek is tetszenek, hogy látszik a töltöttség mértéke kicsit így is.És köszi mindenkinek a segítséget, a tanácsokat

Jah egy kédés: mennyire jellemző még a type c csatlakozóval, hogy tökre szokott menni idővel? Még a mikro usb vel volt ilyen nekem telóval is hangfallal is. Gondolkodom ne vegyek e neki bele egy mágneses töltőt, hogy ezzel se legyen gond.
Új hozzászólás Aktív témák
- MacBook Air 13" - M4 - 16 GB - 256 GB - 3 ÉV GARANCIA
- Samsung Galaxy S10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus ROG Strix G G531GT - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5 9300H - 16GB - Win11 - GTX 1650 - MAGYAR
- iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRYTAFÜGGETLEN! ÚJ 100%-os akkumlátor! Gyönyörű!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 512GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone X Space Gray Ikonikus dizájn, Face ID, OLED kijelző 64 GB Használt, megkímélt ,100%
- Huawei Freebuds 6 fülhallgató
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
...
. Ha nagyon nagyon kötözködni akarnék max az jut eszeme, hogy kicsit kemények a gombok
Jah a ledek is tetszenek, hogy látszik a töltöttség mértéke kicsit így is.