Új hozzászólás Aktív témák
-
DrJános
aktív tag
Üdv Hölgyek és Urak!
Williamgrant ajánlására megnéztem pár Alan Ross videót, nagyon köszönöm
Megmondom őszintén nagyon ledöbbentem! Nem gondoltam volna, hogy egy JBL vagy egy Sony így "elvérzik" egy nálunk nem is vehető ismeretlen márkával szemben.
Az Anker Soundcore motion+ bár sokszor volt dicsérve, de meglepett!
Charge 3 vs 4 nél
A Charge 3 legalább Vokálban jó volt. Míg a 4 Max a hosszabb üzemidővel dicsekedhet, de hangba közelébe sincs az elődjének. Amit hallok az alapján még majdnem azt is mondanám, hogy némi doboz hang is hallatszik belőle...Anker Soundcore motion+ gyönyörű telt hangokkal operál miközben még hangosabb is ha arra van szükség.
De ami igazán durva volt az a JBL Xtreme 2 vs Sony XB40
a Két jóval drágább hangszóróból A Sony hangja nekem jobban bejött a Vokál és Basszus is rendben volt, de ugyebár már rég nem kapható, a JBL meg hát inkább csak ott volt, de semmi kiemelkedőt nem mutatott.Vicces, de nem éreztem azt, hogy a Soundcore "rosszabb lenne" pedig elvileg a két neves márka képviselőjének egyértelműen győznie kellet volna. A Szép telt hangja megint lenyűgözött, és hangerőben is több mint korrekt volt.
Szóval kérdésem az lenne, hogy van értelmes riválisa a Soundcore motion+ nak?
Vagy bármennyire is preferálom a hazai beszerzést marad az Amazon?Bár már lehet késő, szerintem beleszerettem a hangjába
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Háztartási gépek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Bitcoin topic
- World of Warships
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2253,95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest