Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
DrJános
aktív tag
Üdv Hölgyek és Urak!
Williamgrant ajánlására megnéztem pár Alan Ross videót, nagyon köszönöm
Megmondom őszintén nagyon ledöbbentem! Nem gondoltam volna, hogy egy JBL vagy egy Sony így "elvérzik" egy nálunk nem is vehető ismeretlen márkával szemben.
Az Anker Soundcore motion+ bár sokszor volt dicsérve, de meglepett!
Charge 3 vs 4 nél
A Charge 3 legalább Vokálban jó volt. Míg a 4 Max a hosszabb üzemidővel dicsekedhet, de hangba közelébe sincs az elődjének. Amit hallok az alapján még majdnem azt is mondanám, hogy némi doboz hang is hallatszik belőle...Anker Soundcore motion+ gyönyörű telt hangokkal operál miközben még hangosabb is ha arra van szükség.
De ami igazán durva volt az a JBL Xtreme 2 vs Sony XB40
a Két jóval drágább hangszóróból A Sony hangja nekem jobban bejött a Vokál és Basszus is rendben volt, de ugyebár már rég nem kapható, a JBL meg hát inkább csak ott volt, de semmi kiemelkedőt nem mutatott.Vicces, de nem éreztem azt, hogy a Soundcore "rosszabb lenne" pedig elvileg a két neves márka képviselőjének egyértelműen győznie kellet volna. A Szép telt hangja megint lenyűgözött, és hangerőben is több mint korrekt volt.
Szóval kérdésem az lenne, hogy van értelmes riválisa a Soundcore motion+ nak?
Vagy bármennyire is preferálom a hazai beszerzést marad az Amazon?Bár már lehet késő, szerintem beleszerettem a hangjába
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen széket vegyek?
- World of Warships
- One mobilszolgáltatások
- Autós topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO IdePad Gaming 3 Gamer notebook - R5 5600H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050Ti 4GBWIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest