Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• DrJános

aktív tag

Üdv Hölgyek és Urak!

Williamgrant ajánlására megnéztem pár Alan Ross videót, nagyon köszönöm :D :C :R

Megmondom őszintén nagyon ledöbbentem! Nem gondoltam volna, hogy egy JBL vagy egy Sony így "elvérzik" egy nálunk nem is vehető ismeretlen márkával szemben. :Y

Az Anker Soundcore motion+ bár sokszor volt dicsérve, de meglepett!

Charge 3 vs 4 nél
    A Charge 3 legalább Vokálban jó volt. Míg a 4 Max a hosszabb üzemidővel dicsekedhet, de hangba közelébe sincs az elődjének. Amit hallok az alapján még majdnem azt is mondanám, hogy némi doboz hang is hallatszik belőle...

Anker Soundcore motion+ gyönyörű telt hangokkal operál miközben még hangosabb is ha arra van szükség.

De ami igazán durva volt az a JBL Xtreme 2 vs Sony XB40
    a Két jóval drágább hangszóróból A Sony hangja nekem jobban bejött a Vokál és Basszus is rendben volt, de ugyebár már rég nem kapható, a JBL meg hát inkább csak ott volt, de semmi kiemelkedőt nem mutatott.

Vicces, de nem éreztem azt, hogy a Soundcore "rosszabb lenne" pedig elvileg a két neves márka képviselőjének egyértelműen győznie kellet volna. A Szép telt hangja megint lenyűgözött, és hangerőben is több mint korrekt volt.

Szóval kérdésem az lenne, hogy van értelmes riválisa a Soundcore motion+ nak?
    Vagy bármennyire is preferálom a hazai beszerzést marad az Amazon?

Bár már lehet késő, szerintem beleszerettem a hangjába :DDD :DDD :DDD

Új hozzászólás Aktív témák