Hirdetés
- iPhone topik
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Google Pixel topik
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Ilyen lesz a Galaxy S26 Ultra
- Olyan lesz a Google Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Rossz hírek a Galaxy S26-ok teléjét illetően
Új hozzászólás Aktív témák
-
hcol7
senior tag
válasz
féldekás
üzenetére
Alzan 71 ert lattam akciozva az xb72-t. az hordozhato ugyan, de aksi nincs benne. nemtudom, hogy az xb60ban van-e.
Euronicsben sony pg10 59900. Korabbi kommentemben elegge lehuztam hazahozatal utan 5 perccel, igazabol egy impulzus vasarlas tortent melynyomo meret, es vizallosag jegyeben, de az elso elkapkodott probanal eleg szarul szolt, legalabbis a mereteihez es az eredeti arahoz (90-99ezer) formalt elkepzeleseimhez kepest. De aztan felraktam az appot hozza, amivel lehet allitani a hangszineket, es mar a presetekkel is nagysagrendekkel szebben szol, kezi beallitasra meg nem volt idom. Igazabol a masik ami zavart, hogy 50 a max hangero, es legtobbszor, amikor nem voltam 5 meteren belul hozza, feljebb kellett tolni 25-30 nal, hogy elvezheto mely legyen - persze ez mar az a kategoria , aminek a szomszed nem feltetlenul orul. Ugyhogy vegulis boven eleg, mert mar 35 is hangero is tul sok ide allando jelleggel..
Azert irom csak, mert irtad, hogy mindenkepp sony kell, es ez is belefer a keretbe. ez az xb72 vel egyutt jott ki , es a gyari leiras(tudom nem sokat szamit) alapjan erosebb melyet tud tolni annal, csereben nemtud feny effekteket(nekem nemkell, sot, nem is banom ha inkabb a felepitesert es a hangminosegert kell fizetnem, mint a szines fenyekert feleslegesen).
Ebben 18centi a melyhangszoro, az xb72 ben 16. egy ideig ereltem, hogy lecserelem jbl pb100 ra, de az nem froccsenes allo, es az egesz design picit kenyesebb, + kisebb hangszoroi vannak, ezt a pg10 et meg szivfajdalom nelkul tudtam raerosebben bevinni hetvegen, amikor eleredt az eso(felteto alatt volt ugyan).
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Letisztultságra vágysz? Itt az ASUS legújabb miditornya
- Kinéztél egy RTX 5060 Ti-t? Lehet jobb, ha lecsapsz rá!
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Okos Otthon / Smart Home
- Path of Exile (ARPG)
- Futás, futópályák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- 170 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- magyar billentyűzet - 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- 164 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Microsoft Surface Hub 2s - Interaktiv 4K monitor/ All in one PC - I5 8. generációs - Piaci ár alatt
- Benq - LU951- 5000 Ansi Lézer projektor - Piaci ár alatt
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF F15 FX506HE notebook - i5 11400H 16GB DDR4 512GB SSD nVidia RTX 3050Ti 4GB W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest