Hirdetés
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Olyan lesz a Google Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
- Megvan, melyik Redmi turbóz 9000 mAh-ra
- Két iPhone Air akkumulátorát kínálja egy papírvékony Huawei
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
moma
őstag
válasz
Max1mus
üzenetére
Ha jól értem viszonylag sok hangszóróval rendelkezel. Ilyen esetben értem, hogy nem annyira fontosak, amiről írtam, mert van mindenre egy külön cuccod.
Amúgy technikailag szerintem nincs messze amiről írtam. Az ikeásak majdhogynem tudják. Most is ezek a legutóbbi hangfalak modulárisak, mindbe tehetsz aksit ha akarsz, mennek hálózatról is. Ha jól értem hét darab valami összekapcsolható. Annyi hiányzik még, hogy lehessen őket használni ne csak mono módon összekapcsolva(ezt a wifis SYMFONISK tudja amúgy). Meg az android videó lagjának kell még javulni.
Amúgy az én igényeim nem high endek itt most. Filmet is alig nézek, tv nincs lakásban, szóval eleve nincs egy ilyen központi hely, ahova kötődne az ilyen média dolog. Laptoppal mozgok lakásban, akár konyhában és jó ha hangfal is mozog velem, ha olyan kedvem van. És ha olyan kedven van az is jó, ha magammal vihetem. Eleve nem tudom meddig lakok ebben a lakásban és megyek tovább, szóval az sem cél, hogy így fikszre nagyon berendezkedni valahova és minden kiépíteni sok költséggel és hangfallal. Eleve nem célom sokat magamra költve élni. Szerintem van egy csoport, aki hasonló. Én arra fogadnék, hogy két év múlva lesz ilyesmi cucc, ami ezekre már OK (ennél több nem kell).
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 17 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple Gyári független
- PC bontás - Thermaltake ház, Fsp 650W, GIGYBYTE AB350M, AMD RYZEN 5 1600x, 16GB DDR4 3000, GTX 1080
- TMR, HALL, Dualsense, Xbox kontrollerek felújítása
- TMR, HALL, Dualsense, Xbox kontrollerek felújítása
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E15 Gen2 AMD - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB GameMax Aero Mini ECO 600W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Nagyakkus! Dell Latitude 5430 i7-1255U 16GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR5 / 512GB SSD!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest