- Mobil flották
- iPhone topik
- Hiánypótló funkciót vezet be a Nothing
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel topik
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotókon a Huawei Mate 80 hátoldala
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
Új hozzászólás Aktív témák
-
runner 125
nagyúr
Köszi nektek, a JBL-t sikerült meghallgatnom Győrben az Extremeaudio-nál, hát őszinte leszek, engem nem győzött meg. Melléraktunk egy Klipsch Groove egységet is, ami pontosan fele annyiba kerül most, óriási különbséget én nem hallottam közöttük, pedig ez egy fizikailag is kisebb termék, ráadásul hifiszobában hallgattam őket.
Filmezéshez pl. abszolút hibátlan volt a JBL, klasszikus zene is szépen szólt, de egy picit zúzósabb zene dinamikája, basszusa abszolút nem jött át. Mondjuk a mélyhanggal gondolom az összes hasonló kompakt mobil BT-s egység küzd.. Vagy lehet túl nagyok az elvárásaim a kis autó hifis u-Dimenson rendszerem után.Noh mindegy, körbejárom még a témát és meghallgatok még párat.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3437, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 1 i7-10510U 32GB 512GB Nvidia Quadro P520 14" FHD Gar.: 1 év
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3237
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest