Hirdetés
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Leminősítik az S26 Ultra zoomkameráját
- Oldalról rápillanthatunk a Vivo X300-ak kameráira
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
runner 125
nagyúr
Köszi nektek, a JBL-t sikerült meghallgatnom Győrben az Extremeaudio-nál, hát őszinte leszek, engem nem győzött meg. Melléraktunk egy Klipsch Groove egységet is, ami pontosan fele annyiba kerül most, óriási különbséget én nem hallottam közöttük, pedig ez egy fizikailag is kisebb termék, ráadásul hifiszobában hallgattam őket.
Filmezéshez pl. abszolút hibátlan volt a JBL, klasszikus zene is szépen szólt, de egy picit zúzósabb zene dinamikája, basszusa abszolút nem jött át. Mondjuk a mélyhanggal gondolom az összes hasonló kompakt mobil BT-s egység küzd.. Vagy lehet túl nagyok az elvárásaim a kis autó hifis u-Dimenson rendszerem után.Noh mindegy, körbejárom még a témát és meghallgatok még párat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen alaplapot vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Házimozi belépő szinten
- Samsung LCD és LED TV-k
- Nagyon bízik az Instinct MI450-ben az AMD alelnöke
- Windows 11
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E752 - i5-3GEN I 8GB I 320-500GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy A20e // Számla // Garancia // Ajándék töltő //
- Legjobb kijelzős! ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 512GB FHD - 400nit! magyarbill 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX SCAR 15 Gamer notebook - i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 10850K 10mag 20szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest