- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- iOS alkalmazások
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Apple Watch
- Felrobbant a Pixel Fold Zack Nelson kezében
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
rizso
addikt
válasz
Max1mus #7809 üzenetére
Tiszta sor
Viszont itt egy (vagy két) dockin kaliberű cucc lett volna otthonra számítógép+tv mellé. Én arra írtam, hogy inkább egy rendes BT képes 2.0 vagy 2.1/soundbar, amik oda-vissza verik azt a kis bluetoothos hangszórót, és mégsincs annyi kábel. És nem lenézem a Bluetooth hangszórókat (nekem is van egy Tronsmart mega és egy harman go play, öcsémnek egy doss sounbox xl-t vettem), ha tényleg nem akarja hordozni, fölösleges.
beci: passzolom a 2.0 kérdést, egy ideje nem követem a piacot, de valami ilyesmire gondolok. Bluetoothos, távirányítós, valószínűleg a hangja is rendben van. Go play előtt nekem egy microlab solo 7c aktív hangfal volt, de annak kell hely, és BT sincs. De szerintem már 30-40k körül is van választék.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3398, 94% Akkumulátor
- Samsung C27JG50QQU Monitor
- Keresek Zebra TC20 TC21 vagy valamilyen hasonló kaliberű 1D és 2D vonalkódok olvasására alkalmas pda
- Lenovo P500 - 1650-2690 v3 akár 12 mag/24 szál, 32GB DDR4 RAM, 490W 80+gold táp, számla, 6 hó gar
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest