- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- One mobilszolgáltatások
- Magisk
- Poco M3 - felújított állomás
- Honor Magic V2 - origami
- Xiaomi 12T Pro - kétszínű, mint a kétszázas
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sz4bolcs
senior tag
Én holnap leszek tulajdonosa az m4 mellett egy m3-nak, azért kérdem. Azt gondoltam amúgy, hogy m3 valamivel kevésbé mélyorientált, azért is rendeltem m4 mellé. Az m4-nél sokat babráltam az első napokban eq-val, hogy a magasait kiemeljem, mert a füleim baromira nincsenek hozzászokva ennyi mélyhez, (egyáltalán a hangosabb zenéhez) és irritált, hogy elnyomják a közepet/magasat. Aztán most a napokban történt valami, már eq nélkül használom, és azt vettem észre, hogy vagy hozzászokott a fülem, vagy kitisztult a hangja, de sokkal jobban hallom elkülönítve a közepet/magasat. Nem nagyok tudok rájönni, mi történt. Ezeknél a kis hangcuccoknál van bejáratódás, ami ebben közrejátszhat?
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Samsung Galaxy S10+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest