Hirdetés
- Hazai akkumulátorrekordra pályázik a OnePlus 15R
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Yettel topik
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ribarszki
őstag
Sziasztok!
Hordozható hangszórót szeretnék venni. Eddig egy Tronsmart Element T6 zenélt itthon, ettől szeretnék feljebb lépni.
Nem hallgatok hard rockot, és elektronikus zenét sem. Viszont rádiót, pop slágereket, gyerek dalokat igen, valamint lágy háttérzene.
Szobában, valamint összejöveteleken és kinti kisebb kerti munka során kint is lenne használva. (De semmiképp sem házibulira kell gondolni. Abból már kinőttem
)
A mély dübörgős, mindent elnyomó basszus helyett többre értékelem a nyílt, tisztább hangzást. (Viszonyításként, itthon komolyabb hifi rendszerem van Dali-NAD komponensekkel, amiket nem tudok jelenleg kihasználni a 3. gyermekem születése miatt.)Ezért szeretnék inkább az ott megszokott hangzáshoz hasonlító hangszínt. (Nem azt a hangot keresem, hanem csak hasonlót.) Nálam a JBL kilőve, nem az én világom. A Vifa Oslora nem szánok annyit. Köztes megoldásként a Harman/Kardon Onyx5-ös hangszóróját nézegettem.
Mekkora előrelépés lehet egy Tronsmart ElementT6 után? Vállalható ár/érték arányban az Onyx 5? Van róla valakinek saját tapasztalata? Tetszik a Go Play is, de teszteket hallgatva, nekem az Onyx nyíltabbnak, tisztábbank, szellősebbnek, színpadiasabbnak tűnt.Ja igen, az fontos, hogy már kisebb hangerőn is legyen dinamikája, tisztasága és nyíltsága. Ne kelljen nagyon felhangosítani, hogy kinyíljon a tér. Szóval ilyen kondíciókkal keresek hangszórót

Köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Autós topik
- Óra topik
- Rogyásig pakolható a Cooler Master Cosmos szériás csúcsháza
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Lexus, Toyota topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Diablo IV
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Xiaomi 13 256/8GB 2024
- Karácsonyi Akció ! PHILIPS Ambilight 48OLED759/12 4K OLED Smart 120Hz Gaming TV
- Felsőkategóriás AMD Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! R7 9800X3D / 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
- Új, bontatlan Kingston FURY 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL36 Beast Black RGB XMP/EXPO - 2 év gari!
- Új, felbontott Kingston FURY 16GB (1 modul) DDR5 5200MHz CL40 Beast Black - 10 év bolti garival! -
- Vadi új, 2 év garanciás, Sony PlayStation DualSense 5 kontroller
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia / Akku : 100%
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! MSI X99A i7 5820K 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB Deepcool Ducase V2 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
)