- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Nem tudták megverni a Huaweit
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ricardo128
senior tag
Üdv mindenkinek!
Bluetooth hangszóró vásárlása előtt állok. Olvasgattam a fórum ezen témáját, az előző hozzászólásokat, hogy mik a felkapottabb, ár/érték arányban jobb hangszórók, viszont nekem is van egy kiszemeltem: Archeer A320. Gyorskeresés után nem sok infót találtam, viszont a neten annál többet, mind youtube, mind random fórumokon. Nem nagy a büdzsé (20-25ezer), nem is akarok rászánni többet, főleg, hogy igazából csak edzéshez, illetve néha zenehallgatásra kell, ha nem vagyok otthon. Van-e valakinek valamilyen tapasztalata vele, megéri a pénzét? Kollega JBL GO-ja számomra kevésnek bizonyult, valami ütőset szeretnék, nagy hangerővel. EU raktáron nem találtam, az áfa pedig nem dob az árán sokat.
Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen alaplapot vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Napelem
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172
- iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3399, 94% Akkumulátor
- Önerő nélkül is megvásárolható .1-10 hónap BANKMENTES részletfizetés.Arena Racer szövet gamer szék
- BESZÁMÍTÁS! Asus H310M i3 9100F 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 970 4GB Zalman ZM-T7 FSP 400W
- LG 29WP60G-B - 29" IPS LED - 2560x1080 Wide FHD - 75Hz 1ms - AMD FreeSync - HDR10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest