Hirdetés
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Magisk
- iPhone topik
- Apple Watch
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Kiszivárogtak a Dreame első telefonjának egyes specifikációi
Új hozzászólás Aktív témák
-
DrJános
aktív tag
válasz
Zsmester89
üzenetére
JBL Go JBL Charge és Sony SRS X2 vel már találkoztam (utóbbi sajátom)
JBL Go bár nem szól rosszul, de azért hallatszik rajta, hogy "kicsi". Elég doboz hangja van, és a hangerő sem átütő. Bár ez látszik a méretén és a Súlyán is 130g.
SRS X2 A Charge nál kicsit hangosabb, de kevesebb benne a mély. Szerintem szépen szól, ebbe már van erő bőven, zárt szobába nem kell maxra tekerni, szabadtérben is jól megállja a helyét. Az 5 órát amit gyári adatként adnak meg azt simán tudja, ha nincs maxon akkor pár órával tovább bírja, nem mértem le de úgy 8-at kibír. 500g
Charge mint írtam mélyben nagyon ott van. Jó Bassotronics bass i love you-t ezen se kell hallgatni mert esélytelen, de ehhez hasonló ultra bass dolgokon kívül mindenre jó. Szépen szól és eszméletlenül sokáig bírja, lehet tölteni róla más eszközöket és pár leddel még azt is kijelzi, hogy hogy áll az aksival. 540g
Holnap tervbe van egy HUAWEI AM10 vétele ha összejön akkor írok róla is pár sort.

Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RX 6800 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- OnePlus 13 Gyors teljesítmény és modern dizájn Midnight Ocean 16/512 GB
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3799
- Akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest