- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Yettel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Új hozzászólás Aktív témák
-
SupernovaHUN
csendes tag
Sziasztok! Adott egy 2,5 éves, újonnan vásárolt JBL Flip 2 ami már 1,5 évesen elkezdett egy hibajelenséget mutatni, mégpedig hiába töltöttem, csak nem kapott áramot.
Pontosabban töltőre raktam (a töltő biztos jó, ellenőriztem, másikkal is próbáltam) és ugye az akku állapotát jelző 5 kis LED közül elkezdett valamennyi világítani, de egy egész éjszakányi töltés után sem ment fel maxra. Eleinte 4 ledig jutott, aztán már ha lemerült, rakhattam tölteni amennyit akartam, fél perc alatt lemerült. Akkor garanciában megjavították, de márciusban lejárt a garancia, néhány hónapja megint előjött a problematika.
Én speciel jobb híján az akkumulátorra gyanakszok, kérdés, ha lecserélném, megoldódhatna a gond? Szerintetek mi baja lehet?
És egyáltalán megérné ~6 ezerért új akksit venni bele vagy már gazdasági csőd lenne javítani a hangszórót? Újonnan 30 ezerért vettem, de manapság már max. 15 ezret ér, tökéletes állapotban...
Köszi!!
Új hozzászólás Aktív témák
- XPEnology
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen program, ami...?
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- EAFC 26
- Milyen autót vegyek?
- A Synology visszatáncolt a kötelező saját márkás HDD-től
- KODI (ex-XBMC) Android alapokon, Androidos media-boxok
- További aktív témák...
- új állapotó, Apple AirPods 4, 1 év garancia
- új, makulátlan állapotú, Apple iPad 11" 2025 128GB WiFi Ezüst, 1,5 év garancia
- új, makulátlan állapotú, Apple Watch SE 2 Cellular 44mm Midnight Aluminium, 1,5 év garancia
- Sapphire Pulse RX 9070 16 GB - 3 év garancia
- Dell Precision 5530, 15,6" FHD IPS kijelző I7-8850H CPU, 32GB DDR4, 1TB NVMe SSD, Nvidia 4GB VGA, W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 7600 / 32GB DDR4 / 1TB M.2 SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 8GB I 240SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Yellow -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3125, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest