Hirdetés
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Új belépő a Honornál
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Íme az új Android Auto!
- Fotók, videók mobillal
- Microsoft Rewards
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
carl18
üzenetére
Na ezt kipróbáltam az enyémen is Outdoor+ módban és kb 80-90 hangerőn is csak úgy hallottam valami műanyagos mellékhangot az egyik oldalról, ha közvetlenül szinte a fülemhez tettem, rendes távolságból abszolút nem hallottam (pár pillanatra 100-as hangerőn is kipróbáltam, úgy sem volt másabb, de gyorsan visszább vettem a hangerőt
).De jó tudni, hogy ilyesmi előfordulhat, fura hogy eddig ez a “szériahiba” szerűség még nem jött itt elő a topikban az Uboom X kapcsán (vagy csak elsiklott az infó mellettem).
Így ha idővel nálam is jobban hallatszik majd ilyen recsegés, akkor tudni fogom, hogy valószínű csak a CocaCola műanyag kezd fáradni, de remélem az távolabb lesz még, áprilisban lesz 1 éves nálam a hangszóró és igyekszem rá vigyázni, tanultam abból, hogy egy Dockin D Fine-t már kinyírtam (ami végül a legjobb kezekbe került és nagyon ügyesen új életet adtál neki
).————————
Más:
Mostanában így hidegekben leginkább TV-hez szoktam használni az Uboom X-et, mivel soundbar sajnos kiesik nálam, nincs neki hely a TV előtt a komódon, a TV pedig kb centire csak fix helyen tud lenni.Ha olyan filmet nézünk, ami kívánja a jobb hangot, akkor lerakom a földre a komód elé úgy, hogy a hangszórók felfelé néznek és nekünk ez így még úgyis más dimenzió hangzásban, hogy valójában kb csak 1.1 a hangzás, mivel ugye túl közel vannak a hangszórók egymáshoz, így csekély sztereo hang érvényesül.
Még a hang késés is teljesen észrevehetetlen, mert előfordult, hogy elfelejtettem bekapcsolni a Video módot, hogy teljesen minimális legyen a latency, de nem is tűnt fel film végére, hogy nem volt bekapcsolva

Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC - Számítógép Ryzen 7 9800X3D // RX 9800XT 16GB // 64GB DDR5 // Számla // Garancia //
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 5700X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
).
).