Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
carl18
üzenetére
Na ezt kipróbáltam az enyémen is Outdoor+ módban és kb 80-90 hangerőn is csak úgy hallottam valami műanyagos mellékhangot az egyik oldalról, ha közvetlenül szinte a fülemhez tettem, rendes távolságból abszolút nem hallottam (pár pillanatra 100-as hangerőn is kipróbáltam, úgy sem volt másabb, de gyorsan visszább vettem a hangerőt
).De jó tudni, hogy ilyesmi előfordulhat, fura hogy eddig ez a “szériahiba” szerűség még nem jött itt elő a topikban az Uboom X kapcsán (vagy csak elsiklott az infó mellettem).
Így ha idővel nálam is jobban hallatszik majd ilyen recsegés, akkor tudni fogom, hogy valószínű csak a CocaCola műanyag kezd fáradni, de remélem az távolabb lesz még, áprilisban lesz 1 éves nálam a hangszóró és igyekszem rá vigyázni, tanultam abból, hogy egy Dockin D Fine-t már kinyírtam (ami végül a legjobb kezekbe került és nagyon ügyesen új életet adtál neki
).————————
Más:
Mostanában így hidegekben leginkább TV-hez szoktam használni az Uboom X-et, mivel soundbar sajnos kiesik nálam, nincs neki hely a TV előtt a komódon, a TV pedig kb centire csak fix helyen tud lenni.Ha olyan filmet nézünk, ami kívánja a jobb hangot, akkor lerakom a földre a komód elé úgy, hogy a hangszórók felfelé néznek és nekünk ez így még úgyis más dimenzió hangzásban, hogy valójában kb csak 1.1 a hangzás, mivel ugye túl közel vannak a hangszórók egymáshoz, így csekély sztereo hang érvényesül.
Még a hang késés is teljesen észrevehetetlen, mert előfordult, hogy elfelejtettem bekapcsolni a Video módot, hogy teljesen minimális legyen a latency, de nem is tűnt fel film végére, hogy nem volt bekapcsolva

Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Optiplex 390 MT,i3-2130,4GB RAM,500GB HDD,WIN10
- Xbox One / Xbox Series játékok
- ÚJ Asus TUF A14 FA401 -14"2.5K 165Hz - Ryzen 7 260 - 32GB - 1TB - Win11-RTX 5060 -2 év gari - MAGYAR
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L490 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Redmi Note 9 Pro 64GB 12 hó jótállás!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
).
).