- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- One mobilszolgáltatások
- iOS alkalmazások
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Üdv mindenki!
Bár ez nem igazán problémamegoldó topic, hátha tudtok nekem segíteni. Van egy HMDX HX-P420 típusú bluetooth hangszóróm. A telefon kapcsolódik hozzá, a hívást tudom fogadni a készülék telefonkagylós gombjával, a vonal másik végén hallják a hangom, tehát a mikrofonja is jó, illetve meg tudom állítani a telefonon való lejátszást is az eszközről, viszont nem ad hangot a hangszórója, a hangerőt sem tudom szabályozni rajta (nem jelzi vissza a telefon). AUX kábellel is próbáltam összekötni, mintha néha valami nagyon halkan szólna (inkább csak pattogna), de amúgy teljesen süket. A hangszórók vezetéke ép, mindegyik hangszórón tudok mérni 6Ohm-ot, szerintem rendben vannak, mégse szól egyik sem.
Próbáltam adapterrel, elemmel...ugyanaz. A készülék belseje szemrevételezéssel épnek tűnik.Internetet böngészve több helyen találkoztam már a problémával, hard resetre írtak is pár módszert, de nem működött egyik sem.
Itt közületek találkozott már valaki ezzel a jelenséggel? Ha nem is pont ez a típus, ennek a gyártónak más terméke is produkálja ezt a hibát az internetes kommentek alapján...
Bármilyen segítséget, tanácsot szívesen fogadok.
Köszi a előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Gigabyte GA-P35-DS4 LGA 775 alaplap, + Quad Core Xeon E5420 proci
- HP VICTUS 15-FA0054NS i5-12450H / 16GB ram / 512GB / RTX 3050
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512 GB 2027.január 22-ig garis
- Dell,14"FullHd IPS,core i5 6440H(fiz.4MAG!),8-16GB DDR4 RAM,Vil.bill,256-512GB SSD,Jó akku,szép
- HP 15.6 ",AMD A10,jó állapotú,magyar billentyűzet
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 2600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB Zalman N4 FSP 400W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION+ Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest