- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Redmi Watch 5 Lite - filléres fitneszfelügyelő
- Magyarországra jött az ultravékony S25 Edge
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zirowe
nagyúr
válasz
Zirowe #17929 üzenetére
A következő levélváltásra már ezt a választ kaptam:
Due to uncontrollable factors, the shipment will continue to be delayed, and there is currently no estimated shipping date. Please confirm again if you are willing to wait. Otherwise, we will cancel your order and issue a refund.
Best regards.
FreyaCustomer Service TeamEarFunMajd amikor visszaírtam, hogy ez mégis mi, amikor az előzőben még november elejét írtak, a megkérdezésem nélkül törölték a megrendelésem és a pénzem visszautalták.
As we mentioned before, due to the peak season of Amazon's Prime Deal event, not only our shipments but also those from other sellers are experiencing backlog and delays. We have been making every effort to communicate with Amazon, but this is beyond our direct control. We've already issued the refund for you. Please allow 2-3 business days for your refund to show on your original form of payment.
Best regards.
FreyaCustomer Service TeamEarFunRészemről ennyi volt az earfun, bekaphatják, jó lesz nekem a boom 2.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- IPhone 12 Mini 64GB Szép Állapot! Akku:100% 6 hó jótállás
- 16 GB-os RTX A4000 HP - garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman N4 Chieftec 400W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest