Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geresics
addikt
Sziasztok,
soha nem voltam nagy zenehallgató, de most, hogy kertes házba költöztem, és rengeteg dolgom van kint, felmerült bennem az igény egy BlueTooth hangszóróra!
Igazából azt sem tudom, merre induljak? Mire kell figyelni?
Mivel kültéren használnám, gondolom kell neki (kell neki?) valami IP védelem.
A terület nem nagy, és szomszédok is vannak, így a monumentális falak helyett inkább a könnyen hordozható változatokat részesíteném előnyben, de nem a zsebrerakhatóakat.Első tanácstalanságomban a MediaMark-ban néztem körül, és ott a JBL 4 változatát néztem ki, de az árukon kívül sok különbséget nem látok közöttük: Flip 6 (45eFt), Charge Essential 2 (50eFt), Charge 5 (55eFt), Xtreme4 (140eFt). Míg az első 3 gyakorlatilag ugyan annyiba kerül, a negyedik majdnem 3x annyiba kerül! Azt is kifizetem, ha azt mondjátok, hogy azon kívül minden pénzkidobás persze, de nyitott vagyok más megoldásokra is, így örülnék minden tippnek!
Alapvetően nem szeretném sokáig húzni, így olyat keresnék, amit itthon 1-3 napon belül be tudok szerezni!
Hardveraprós dolgokra is nyitott vagyok, de egyrészt az új termékeket favorizálom, másrészt ott annyi minden van, hogy esélyem sincs onnan kiválasztani a nekem valót...
Új hozzászólás Aktív témák
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3666 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3658, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L580 - i5-8350U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest