- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
Trk.Adam87 #14271 üzenetére
" Azt a youtuberek is agyon dícsérik, hogy milyen kiemelkedő basszusa van abban a méretben."
Akkor lehet velük kéne eszmecserét folytatnod nem velünk, ja bocs azok szóba se állnak veled.
Na láttod de úgy látom még nem vagy túl tapasztalt, mert ezek a dícséretek nagy részt fizetett sponzorációk. Ahol arra megy ki a játék hogy dicsérjenek valami szart, hogy ők nőveljék az eladási számot. Régóta vagyok a topikba, előtted a lehetőség hogy vissza nézd a topik előzetes tartalmát. És rá kereshetsz más tagoknak is mi volt az első benyomása a T6 gyanánt. Nem egy embernek teljesítette alul az elvárásait, nem csak nekem volt beégés a végeredmény. Ha valami nem jól szól az átlaghoz képest sem egyszerűen nem lesz ajánlott vétel.Az nem kiemelkedő basszus csak egy Torz Brummogás ami elég félre sikeredett.
Mikor hallottam nem esett le az álam tőle, és másnak se fog.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Nikon D40 minden tartozékával+fotós táska
- Teljesen új Samsung S21 FE 5G DS 5G 6/128GB Graphite eladó (bontatlan)
- Teljesen új Honor 90 5G DS 5G 8/256GB Emerald Green eladó (bontatlan)
- Nintendo Switch 2 újszerű állapotban
- Új 2K Gamer PC Ryzen 5 9600X/RTX 3070 Ti 8Gb/2x8Gb DDR5 6000Mhz/500Gb NVME SSD/2-3Év gari
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3334, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3294
- OPCIONÁLIS: 2 részletben is elviheted Razer Naga V2 Pro Gamer egér (RZ01-0440100)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3049, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest