- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Trk.Adam87
aktív tag
válasz
carl18 #14274 üzenetére
Tudom, hogy szarkazmussal írtad az ominózus-nak ható mondatodat ("Akkor lehet velük kéne eszmecserét folytatnod nem velünk, ja bocs azok szóba se állnak veled.
", így nem veszem magamra.
Bocs, hogy félreérthető voltam, én is valós tapasztalatokra alapozom azt, hogy miről milyen véleményt alkotok. A Tronsmart T6-ról alkotott képem csak azért alakult ki, mert az egyik youtuber minden videotesztben szóba hozza, mint követendő példát a bluetooth hangszórók világában és kétlem, hogy ez fizetett reklám lenne, ha más gyártók termékei bemutatása alatt is szóba kerül. Mindenesetre nagy ízléstelenségre vall, ha azok a valós mélyek tényleg csak torz brummogások, ezek után tényleg csak a saját fülemben bízom. Zenehallgatás tekintetében egyébként is eléggé szubjektív megítélni azt, hogy mi jó vagy rossz, egyéni szubjektív ízlés kérdése is.Az Evolveo Armor 02-nél egyébként tegnap tapasztaltam, hogy a 2 db-ból az egyikben erőteljesebbek a 10k hz felett megszólaló magas hangok, persze ez dal függő is mennyire érzékelhető. Persze 5500 Ft-ért ezt elnézem, mert a 10k feletti tartomány kivételével nagyjából ugyanaz a hangkép mindkét darab esetében, így a sztereo tér valóban térbeli, annyi hogy azon dalokban, melyekben a 10k feletti magas hangok nagyobb szerepet kapnak picit hangosabban szólnak az egyik csatornán.
Kíváncsi vagyok, hogy a Tronsmart Groove esetében is van-e ilyen különbség 2 db esetén vagy esetleg kifogtam egy enyhén hibás darabot, amiben picit tompábbak a magas hangok?
(persze ennyi miatt nem küldöm vissza, mert mint írtam csak néhány dal esetében érezhetőbb és nem mondanám zavarónak)
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R7 3750H / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged